Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Rite poszter

2010.11.16. 17:18 koimbra 1 komment

Matt Baglio valós történeteket legyejző könyvén alapszik a The Rite thriller-horror. Anthony Hopkins alakítja Lucas atyát, aki az ördögűzés szakavatott mestere, új tanítvány Colin O'Donoghue, aki lassan, de biztosan kezdi elveszíteni Istenbe vetett hitét. A Mikael Hafstrom rendezésében készült produkció január 28-án kerül a filmszínházakba (Amerikában), Alice Braga, Ciaran Hinds és Toby Jones is feltűnik az alkotásban.

Címkék: poszter igaz történet könyvből film the rite

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr422452908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

game ower 2010.11.17. 19:33:48

Remélhetöleg ütös kis film lessz,már hiányzik egy reál-horror!Az utóbbi idökben nem nagyon kreáltak semmi érdemleges ördögüzös sztorit.Anthony Hopkins talán garancia:ö nemigen válal be akármilyen szerepet.Hacsak nem a Wolfman-t említjük mert az tényleg egy f..talicska volt.Remélhetöleg ö is kiheverte ezt a "kis"ballépést.Az elözö és a mostani poszter alapján elég igéretesnek tünik majd a film.Vagy??????
süti beállítások módosítása