Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ismét jönnek a gyilkos darazsak

2010.11.17. 11:51 koimbra 2 komment

A Piranha után még egy klasszikus B horror feldolgozása készül el. A Vertigo Entertainment a Room 101 produkciós céggel karöltve hozza tető alá Irwin Allen 1978-as filmjének, a Rajzásnak (The Swarm) a remake-jét. Az eredeti produkcióban Brazília felől gyilkos darazsak érkeznek Texasba, egy entomológus (Michael Caine) ered a nyomukba. Amikor darazsak légiói kinyírják egy légibázis személyzetét biztossá válik, hogy minden lehetséges eszközt be kell vetni, hogy megállítsák őket.

A díjnyertes reklámfilmrendező Ash Bolland fogja dirigálni az új változatot, forgatókönyvírót a következő hetek során fognak leszerződtetni a projekthez. Most még nem tudni, hogy az illető Arthur Herzog regénye alapján fog dolgozni vagy semmi köze nem lesz a könyvhöz.

 

Az original alkotás előzetese

 

Címkék: remake miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr502454557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HJ77 2010.11.17. 13:43:20

Ajjaj már megint gyilkos darazsak...Láttam az eredetit is meg azóta készült vagy több tucatnyi gagyi darazsas, méhecskés, szöcskés, sáskás, stb. rajzásos film. Nagyon nem hiányzik még egy.

Lefetyke 2010.11.17. 19:52:21

Ebben az a szomorú, hogy A rajzás eredetileg nem is valami horror-vacak, hanem egy nagyszerű regény Arthur Herzogtól.
Egyszerre társadalomkritika, ökológiai tanulmány és egy izgalmas történet. Teljesen reálisan írta le, hogyan tudnának a darazsak hatalmas pusztítást véghezvinni az USA területén.
Na ebből sikerült olyan filmet forgatni, amiben a darazsakat csapkodó Richard Chamberlain rácsap a nagy piros gombra, és felrobban az atomerőmű... gratulálok.
süti beállítások módosítása