Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Park Chan-wook rendezheti a Stokert

2010.11.17. 15:38 koimbra Szólj hozzá!

Még nyáron lehetett arról olvasni, hogy elképzelhető, hogy  Ridley Scott fogja megrendezni a Stoker filmet Jodie Foster és Carey Mulligan főszereplésével. Scott éppen az Alien előzményfilmekkel van elfoglalva, már biztos, hogy nem ő fog irányítani a forgatáson, azonban aggodalomra semmi ok, Park Chan-wook lépett a fedélzetre, akinek ez lesz az első angol nyelvű alkotása. A két említett színésznő továbbra is kitart a projekt mellett és állítólag Johnny Depp is érdeklődik az egyik szerep iránt, A forgatókönyvet a Szökés (Prison Break) sztárja, Wentworth Miller vetett papírra.

A produkció központi karaktere egy szeszélyes hangulatú tinilány, mikor apja elhalálozik rejtélyes és titokzatos nagyapja hozzájuk költözik, hogy minél több időt töltsön a lánnyal és a családdal. Ugyan a cím alapján arra következtethetnénk, hogy a filmnek köze lesz Bram Stokerhez, azon belül is Drakulához, de egyelőre nem említették, hogy kapcsolatba hozható-e a cím és az író. 

Címkék: miújság stoker

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr302455110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása