Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Downey Jr. kilépett a Gravityből

2010.11.18. 10:44 koimbra Szólj hozzá!

A Gravity férfi főszereplőjét könnyedén meglelték Robert Downey Jr. személyében, a női főhős kiválasztása már nehezebben ment, végül Sandra Bullock lett a befutó. Alfonso Cuaron még idén le akarta forgatni a produkciót, ám Downey Jr. éppen a Sherlock Holmes 2 munkálatain vesz részt, ami miatt nehezen lenne megoldható, hogy a színész egy másik film forgatásán is jelen legyen. A Warner azt gondolta ki, hogy pár hétre abbahagyják a Holmes folytatását, ez idő alatt Downey Jr. letudhatja a Gravityt, majd folytathatják a másik filmet. Ám végül Downey Jr. úgy határozott, hogy elhagyja a Cuaron projekt fedélzetét.

Ugyanakkor elvállalta a How to Talk To Girls film főszerepét. Még 2008-ban jelentették be, hogy el fog készülni Alec Greven tanácsadó könyvének a mozis verziója. Greven 9 éves volt, mikor kiadták művét, ami azonnal a sikerlisták élére került. A srác ezen fellelkesülve írt még 4 folytatást is (How to Talks to Dads, How to Talks to Moms, How to Talk to Santa, Rules for School.

A forgatókönyv első vázlatát Ben Karlin és Stu Zicherman írták, azonban Downey Jr. feleségének és produkciós társának, Susan Downey-nak nem igazán nyerte el tetszését, ezért új írót keresnek. Shawn Levy lesz a film producere, ő elmondta, hogy a Segítség, felnőttem! (Big) - szerű vígjátékot szeretnék összehozni.

Címkék: miújság könyvből film gravity

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr642456709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása