Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Monahan vagy Michod készíti a Once Were Cops krimit

2010.11.18. 11:44 koimbra 1 komment

Ken Bruen elég felkapott író lett mostanában Hollywoodban. Eddig nem igazán lehetett hallani a nevét a filmvilágban, idén azonban két mozi-és egy tévéfilm is készült a regényei alapján. Bruen Once Were Cops című könyvének is el fog készülni a mozis verziója, a rendezői teendők ellátása iránt William Monahan és David Michod érdeklődik. Monahan leginkább forgatókönyvíróként ismert, A tégláért (The Departed) megkapta az Oscart, majd idén elkészítette a London Boulevard filmet, amely szintén Bruen regényén alapszik. Michod leginkább rövidfilmeket csinált, az Animal Kingdom azonban már közel két órás alkotás és az idei Sundance-en megkapta a legjobb filmnek járó díjat.

A könyv egyik főhőse Michael O'Shea, aki The Guards nevű ír rendőri erőknél dolgozik, a férfi egyik pillanatról a másikra képes higgadt zsaruból dühöngő őrültté változni. Kapóra jön számára egy csereprogram, így Amerikába kerül, New Yorkban egy hozzá hasonló szociopata társat kap, az illető előszeretettel használja rövid fémrúdját. Ők ketten igazán hatékonyan működnek közre a bűnözés visszaszorításában.

Címkék: miújság könyvből film thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr342456861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2010.11.18. 15:48:14

Ez alapján a könyvet is kell hogy olvassam, sztem. :D
süti beállítások módosítása