Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

DiCaprio és a Kennedy gyilkosság

2010.11.19. 17:28 koimbra 2 komment

Leonardo DiCaprio lesz a producere és a főszereplője a Legacy of Secrecy könyv filmadaptációjának, amely John F. Kenney meggyilkolását boncolgatja. DiCaprionak apja nyomta kezébe a könyvet, majd azt elolvasván úgy döntött, hogy ebből filmet kell csinálni. A Warner is beszállt a projektbe, a fejesek azt szeretnék, ha 2013-ban kerülhetne a mozikba a produkció, pontban a Kennedy merénylet 50. évfordulóján.

DiCaprio Jack Van Laninghamet fogja játszani, az FBI informátora volt. A könyv azt állítja, hogy a maffia egyik keresztapja, Carlos Marcello bevallotta a besúgónak, hogy ő rendelte el a gyilkosságot. Az FBI építette be Van Laninghamet a maffiába, aki hamarosan Marcello közeli bizalmasa lett, a maffiavezér uralta a louisianai alvilágot és Texasban is hatalmas befolyással bírt. Érdekesség, hogy a keresztapa neve az 1964-es Warren-jelentésben nem is szerepelt. A könyvben szó esik arról is, hogy a maffia nyakig benne volt Martin Luther King Jr. meggyilkolásában és a Watergate botrányban is.

Az egyik leghíresebb Kennedy gyilkosságról szóló film a JFK volt, Oliver Stone rendezésében csupa ismert színész játszott, többek között Kevin Costner, Donald Sutherland, Tommy Lee Jones, Gary Oldman. A közel 3 órás játékidő ellenére sokakat érdekelt a produkció és 205 millió dollárt keresett a mozikban.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr742459727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2010.11.19. 18:45:50

Mindenképpen érdekes film lesz.

tunderninja 2010.11.19. 19:09:04

Bizony-bizony.Megnézzük.
A JFK is mestermű.

Illetve be kell,hogy lássuk.Di Caprio igen tehetséges,sőt mi az hogy,meg merném kockáztatni,hogy korunk egyik legnagyobbika lesz ha elmennek az öregek.
süti beállítások módosítása