Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Liman helyett Hoffman vezényelheti le A gyalogáldozat feldolgozását

2010.11.19. 10:38 koimbra Szólj hozzá!

Joel és Ethan Coen tollából származik A gyalogáldozat (Gambit) forgatókönyve, a fivérek rákaptak a feldolgozásokra, hiszen a True Grit után ez is egy remake. A rendezői teendőket nem Coenék látják el, másra bízzák ezt a feladatot. Év elején még úgy volt, hogy Doug Liman, a Mr. és Mrs. Smith alkotója vezényelheti le a krimi-vígjátékot, ám Liman azóta talált más elfoglaltságot. Helyére Michael Hoffman, a Szép kis nap (One Fine Day) és az Oscar-jelölt The Last Station direktora érkezett.

Még egyetlen színész sem szerződött le a filmre, az eltelt hónapok alatt azonban P.J. Hogan, Hugh Grant, Colin Firth, Ben Kingsley, Sandra Bullock és  Jennifer Aniston neve is megfordult a projekt körül.

Az eredeti filmben Micheal Caine és Shirley MacLaine volt a főszereplő, egy besurranó tolvaj azt tervezi, hogy egy milliárdostól meglovasít egy felbecsülhetetlen értékű szobrocskát, terve kivitelezésébe besegít egy pincérnő is.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr352458919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása