Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az Underworld 4 története

2010.11.23. 14:56 koimbra 2 komment

Márciusban látnak hozzá az Underworld negyedik részéhez, a franchise ugyan nem termelt hatalmas bevételt, ám megvannak a saját rajongói, méghozzá pont annyian vannak, hogy eleddig korrekt bevételt értek el az egyes részek.

A történet szerint Selenét immáron 15 éve kómaszerű állapotban tartják, mikor magához tér rájön, hogy van egy 14 éves lány, akiben megvan a vámpírok és a vérfarkasok képessége. A kislány neve Nissa és a BioCom próbálja elkapni, hogy kísérletezzenek rajta és az eredmények segítségével létrehozzák a szupervérfarkasokat.

A 2012 január 20-án bemutatásra kerülő filmet Man Marlind és Bjorn Stein vezénylik le, a forgatókönyvet a Kemény zsaruk (The Shield) sorozat írója, John Hlavin és az Elcserélt életek szkriptjét lekörmölő J. Michael Straczynsk fogják leszállítani. Len Wiseman az első két produkció rendezője ezúttal csak producerként veszi ki a részét a munkálatokból. Selenét pedig ismét Kate Beckinsale kelti életre.

Címkék: underworld miújság sequel underworld 4

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr762468068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2010.11.23. 19:07:25

Még a harmadikat sem láttam. Most már meg kell néznem.

kotelhuzas 2011.02.06. 17:26:02

nemrég néztem meg az első két részt, de a harmadikhoz már nagyon nem volt kedvem. a negyediknek valami nagyot kell durranni...
ez a felkelek a komából mostanában nagyon divat lett
süti beállítások módosítása