Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bernal fog játszani a Hands of Stone-ban

2010.11.23. 11:11 koimbra 2 komment

Gael Garcia Bernal leszerződött a Hands of Stone életrajzi filmre, a mexikói színész a legendás ökölvívó világbajnokot, Roberto Duránt fogja megformálni. Az edző szerepére Al Pacinot szeretnék megnyerni és Oscar Jaenada spanyol színészt is megnyerték egy kulcsfontosságú karakter eljátszására. A forgatókönyvet a venezuelai Jonathan Jakubowicz írta és a rendezői teendőket is maga fogja ellátni. A produkció 15 millió dollárból fog készülni, a tervek szerint a forgatás tavasszal veheti kezdetét.

Durán 1968-ban vált ökölvívóvá, ekkor 16 éves volt, évtizedeken keresztül állt helyt a ringben, majd 2002-ben visszavonult. Tizenkétszer védte meg könnyűsúlyban az övét, ebből 11 alkalommal ütötte ki ellenfelét. 1980-ban Sugar Ray Leonarddal küzdött, 15 kör után Durán lett a világbajnok váltósúlyban. 1982-ben a középsúlyban nyomult tovább.

Címkék: miújság életrajzihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr232467520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chuck-d 2010.11.23. 17:54:45

Durán nehézsúlyú bajnok? :] a Leonard elleni meccs váltósúlyban volt, az nincs 67 kiló.
süti beállítások módosítása