Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mi lett volna, ha Lynch rendezi a Pókembert?

2010.11.23. 11:27 koimbra 2 komment

Milyen lett volna a David Lynch által rendezett Pókember? Nyugodtan kijelenthetjük, hogy merőben más alkotás született volna, mint a Sam Raimi-féle verzió. Warren Ellis saját fórumán arra kérte az olvasókat, hogy képzeljék el, milyen film született volna Lynch vezénylete alatt, majd készítsék el hozzá a posztert. Alább láthattok néhány művet (a suckerpunch oldalról) , ide kattintva pedig további posztereket vehettek szemügyre.

Címkék: pókember

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr232467553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nostro · http://www.flickr.com/photos/terraflex/ 2010.11.23. 13:46:34

Tuti az volna, hogy egy amcsi kisvárosban maga Pókember volna a mentálisan legegészségesebb, kettéhasadt tudatával és testével. A fő gonosz pedig a világ és a benne élő emberek volnának.
Mondjuk Cronenberg Pókemberére jobban kíváncsi volnék, de ugye csinált már ő hasonló filmet.
A plakátok között pedig, van egy-két igazán jó.

A nép fia 2010.11.23. 13:47:32

Ebből még sok nem derül ki. Van egy furcsa plakát, egy többé-kevésbe furcsa plakát és egy semmilyen plakát perspektívába fordított betűkkel.

Rendes vázlatok, ne adj' Isten forgatási fotókkal, vagy bármivel prezentált konkrétum jobban mutatná, hogy mennyivel lett volna másabb, mint Sam Raimi filmje. Mint ahogy a Nicholas Cage-es Supermen-es ruha... Na, ott már lehetett látni, hogy mennyivel másképp nézett volna ki, mint a megszokott Acélember.

Így viszont ezek a plakátok... nos, még csak normális koncepciót sem tükröznek. Egyszerűen csak hatásvadászok.
süti beállítások módosítása