Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Újabb előzetes a Game of Thrones-hoz

2010.11.29. 11:58 koimbra 6 komment

Sean Bean ismét kardot ragadott a Game of Thrones kedvéért, le se tagadhatja, hogy kedveli az efféle produkciókat. Az HBO gyártásában készülő sorozat George R.R. Martin regénysorozatán alapszik.  Az első részt Thomas McCarthy dirigálta, aki eleddig még nem nagyon rendezett hasonló műfajú filmet, az Állomásfőnök (The Station Agent) és A látogató (The Visitor) drámákat tette le az asztalra.

Clip Preview

 

Címkék: sorozat trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr612480856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2010.11.29. 12:07:15

Hát igen, vszínű élete végéig kardozni fog. :D:D

Lemúr Miki · http://hosszutav.blog.hu/ 2010.11.29. 12:32:25

Bírtam a Station Agentet! A főszereplő törpe ebben a trailerben is feltűnik egy pillanatra (ld. még Death at a Funeral).

HJ77 2010.11.29. 13:47:19

George R.R. Martin regénysorozata a legjobb fantasy, amit olvastam eddig. Lenyűgöző történet. Nagyon sok helyszín van benne hihetetlen sok szereplővel, remekül kidolgozott karakterekkel és hatalmas csatákkal. Nem tudom egy sorozat keretein belül mit sikerül kihozni belőle. Magam részéről jobban örültem volna, ha egy Gyűrűk ura minőségű trilógiát csináltak volna. Bár a sorozat hosszát tekintve ebből két trilógia is kijött volna, mivel már az eddig megjelent 4 könyv is jóval több mint 3000 oldal és még vissza van, ha jól tudom 3 rész. Na mindegy, így legalább ha jó sikerül a sorozat, és persze ha hozza a kellő nézettséget, kijön még vagy 2 évad a történetből.

Shyllard 2010.11.29. 14:53:11

@HJ77: Bár könyvben még csak az egyik részét olvastam, stílusban nagyon hasonlít Steven Erikson malazai bukottak könyvének regélyéhez, amiben szintén rengeteg szereplő van, viszont ott sokkal jobban el van engedve a szerző fantáziája, amit a könyveiben igyekszik tudományos alapokra helyezni. Szval ha tetszett A Trónok harca, ajánlom figyelmedbe Steven Erikson sorozatát is, ami szintén zseniális :)

A sorozat meg nézős lesz, kíváncsi vagyok mit hoznak ki a könyvekből.

HJ77 2010.11.29. 16:09:23

@Shyllard: Köszi az ajánlást! Épp mostanában gondolkodtam Steven Erikson könyvének megvételén, ezek után már biztos hogy beszerzem.:) A trónok harcához még annyit hogy igazán a második és harmadik könyvben pörögnek fel az események. A Királyok csatája és a Kardok vihara annyira izgalmas volt hogy a két résszel egy hét alatt végeztem pedig darabonként olyan 800 oldal. Azért a sorozatban is bízok elvégre a Róma is az HBO-nál készült és szenzációsan jó volt mindkét évad.
süti beállítások módosítása