Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Neeson háborús bűnöst és sheriffet fog játszani

2010.11.30. 10:32 koimbra 2 komment

Liam Neeson táncrendje eléggé zsúfolt, jövőre több film munkálatain is részt fog venni. Januárban kezdődik a The Grey forgatása Joe Carnahan vezényletével, a túlélő dráma egy csapat Alaszkában dolgozó munkásról szól, akiknek repülője lezuhan és nem csak a hideggel, de a farkasokkal is kénytelenek szembenézni. Neeson ezen kívül leszerződött a Last Stand westernre, amelyet Kim Ji-woon, a Két nővér (A Tale of Two Sisters) és The Good, the Bad and the Weird rendezője fog készíteni. Ebben a színész egy sheriffet játszik, aki az Egyesült Államok és Mexikó határánál állomásozik.

Az elveszettek földje (Land of the Lost) rendezőjének, Brad Silberlingnek az új tervezete mellett is elkötelezte magát. Az Ordinary Manben egy szökésben lévő háborús bűnöst fog alakítani, a karaktert a volt jugoszláv elnökről, Szlobodan Milosevicsről formázták.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr112483087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2010.11.30. 14:35:32

Én azért a Szupercsapat folytatását is el tudnám viselni.

Ha tehetitek, akkor a bővített változatot nézzétek meg, mert vannak benne olyan párbeszédek, amelyek jobban kirajzolják a történéseket. Ráadásul a két ex-szupercsapatos cameo-ja fantasztikus! :-D

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2010.11.30. 14:39:28

@A nép fia: Nekem is tetszett az első rész, elviselnék egy másodikat is. :)
süti beállítások módosítása