Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Greenberg után Baumbach ismét együtt dolgozik Stillerrel

2010.12.02. 15:32 koimbra Szólj hozzá!

Noah Baumbach a Greenberg dráma után újfent együtt dolgozik Ben Stillerrel a While We're Young filmen, Greta Gerwig és Cate Blanchett számára is van egy-egy szerep, de a színésznők még nem szerződtek le. Stiller jelenlétén kívül egyedül James Franco feltűnése tűnik biztosnak.

A történetről nem lehet tudni túl sokat, de annyi ismeretes, hogy egy fiatal, szabadszellemű brooklyni páros inspirálólag hat egy feszült egy dokumentumfilmesre és annak feleségére. Stiller formálná meg a rendezőt, feleségét Blanchett játszaná (ha elvállalja), míg a fiatal páros Franco és Gerwig lesz. A THR azt írja valószínű, hogy Greenberg feleségét,  Jennifer Jason Leight akarta az egyik szerepre, de miután benyújtották a válókeresetet nem biztos, hogy Leigh bekerül a filmbe.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr422488637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása