Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Emma Stone szőkén

2010.12.06. 11:29 koimbra 5 komment

Emma Stone egyre nagyobb hírnévre tesz szert, a Zombieland és a Könnyű nőcske (Easy A) szép sikert arattak. A fiatal színésznő nevét azonban a Pókember (Spiderman) kapcsán fogja megjegyezni a világ, mivel borítékolhatóan több millióan fogják megnézni a produkciót. Stone ebben Gwen Stacyt, Peter Parker szerelmét fogja eljátszani és habár általában vörös hajjal lehet látni kevesen tudják, hogy az eredetileg szőke. Múlt héten volt a ruhapróba a Pókember filmmel kapcsolatban, így bizonyára nem engedték, hogy befesse a haját és tegnap a Hollywood Palladiumban szőkén jelent meg. Az alábbi kép után talán jobban el tudjuk képzelni, hogy mennyire hasonlít Stacyhez (képregényrajongók előnyben).

(Több kép róla a JustJareden)

Marc Webb, a Pókember reboot rendezője korábban a következőket mondta: "Andrew (Garfield) és Emma között bámulatosan működött a kémia, így nyilvánvaló választás volt felkérni Emmát a szerepre. A történetben Peter Parker nem csak a csodálatos Pókember, hanem egy átlagos tini is, aki megpróbál barátnőt szerezni. Emma és Andrew meg fog tenni mindent annak érdekében, hogy hozzák a közönség elvárásait."

Címkék: képben pókember

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr982496667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BuB 2010.12.06. 14:31:30

Hát hihetetlen, hogy ez a csaj kiköpött MJ lett volna vörös, zöld szemű..., erre tényleg Gwen Stacyt csináltak belőle... tiszta vakok odakint, vagy mi van?

A nép fia 2010.12.06. 15:01:42

Csini ez a lányka. Hajrá! Lássuk még sok filmben!

teherautópöttyöző 2010.12.07. 09:31:00

hát, nem fűzök túl sok reményt a rebootba.. :(
ES ide vagy oda...

Mese92 2010.12.07. 13:40:37

Így szőkén nem is mondanám meg, hogy tényleg Emma Stone. Nem rossz. Kíváncsi vagyok milyen lesz Gwennek, én őt valahogy finomabb, lágyabb vonású szépségnek képzelem el.

harrylaci · http://sorozatfan.info 2011.07.20. 17:39:14

megjött a trailere HD-ben és nem kamerás! :)
The Amazing Spider-Man Trailer HD
www.youtube.com/watch?v=zqwaxJw6JP8
süti beállítások módosítása