Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gondolkodnak a Simpson család folytatásán

2010.12.06. 10:56 koimbra 3 komment

A Simpson család sorozat 1989-ben indult útnak és még ma is hatalmas népszerűségnek örvend. 2007-ben került a mozikba az animációs film, amely hatalmas sikert aratott, a mozikban 527 millió dollárt termelt világszerte. A készítők úgy döntöttek, hogy csinálnak még egyet, ám azt nem tudják, hogy mikorra sikerült megvalósítani.

A ComingSoonnak alkalma nyílt arra, hogy James L. Brooks-szal diskuráljon a folytatással kapcsolatban. "Hatalmas siker volt a film és nyitottak vagyunk a második részre. Már van elképzelésünk arról, hogy mit szeretnénk, de számunkra mindig is a sorozat volt a fontosabb." - mondta Brooks, majd az előző felvonásról is mondott egy-két mondatot. "Sokkal nehezebben sikerült megcsinálni, mint ahogy azt gondoltuk. Egy évig próbáltuk kitalálni, hogy mi legyen benne és ez alatt sok kérdés merült fel bennünk 'Mihez kezdjünk Simpsonékkal?' vagy 'Mi van ha a film nem lesz jó?'. Mindannyian féltünk tőle és azt hiszem, hogy jó egy évig csak néztünk egymásra, hogy kiötöljünk valami olyasmit, ami nem hallatszik nagyon gáznak"

Címkék: miújság sorozatból film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr302496605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2010.12.06. 11:06:43

Én a film előtt nem is néztem, valahogy nem érdekelt. De épp akciós mozijegy volt- mozihét :D - hát megnéztem... És nagyon tetszett!!!
Azóta, ha van a TV-ben, inkább azt nézem. :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2010.12.06. 11:12:34

@countrypecos: KULT így nagy bötűkkel...
Mmint a sorozat, a film se volt rossz, szval jöhet a következő menet. ;)

Shyllard 2010.12.06. 16:02:31

A film nagy volt, a sorozat még nagyobb, kell a folytatás! :)
süti beállítások módosítása