Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lucas feltámasztja a halott mozisztárokat

2010.12.06. 14:55 koimbra 7 komment

Mel Smith, a Bean - Az igazi katasztrófafilm rendezője a The Daily Mailnek adott interjút, ebben szó esett arról, hogy milyen volt együtt dolgozni George Lucasszal 16 évvel ezelőtt és a Csillagok háborúja urának további terveiről.

"A Gyilkosság egyenes adásban (Radioland Murders) kész katasztrófa volt. George-nak köze sincs a vígjátékokhoz, így a film megbukott. De legalább megtanultam, hogy miképp kell bánni a CGI-vel. George megszállottja ennek,  túl sokat használta az utóbbi Star Wars filmekben, amelyek szerintem rettenetesek lettek. "

Smith elárulta, hogy Lucasnak nagy tervei vannak. "Éppen azon van, hogy megszerezze a jogokat az elhunyt filmcsillagokkal kapcsolatban   és azt reméli, hogy az effektekkel trükközve bele tudja pakolni mindegyiküket egy filmbe. Így Orson Welles és Barbara Stanwyck is fel tud tűnni a mostani színészek mellett. "

Update: A Lucasfilm megcáfolta Smith kijelentését.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr862497092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2010.12.06. 15:00:12

Szerintem simán beteg. Megszállott. A kreativitást megöli a CGI-vel. Minden a látvány, és meg is látszik az új SW-trilógián: a történet gagyi, a karakterek semmilyenek, a világ pedig steril műanyag. Borzalom.

henry06 2010.12.06. 16:06:59

Ki a f..om ez a Mel Smith? Mit képzel magáról? Lucasnak még csak a cipőjét sem köthetné meg ez a szerencsétlen. A cikket sem értem miért kellet megjelentetni, kit érdekel hogy ez a csíra mit mond a világ egyik legnagyobb alkotójáról?
Nép fia ez is egy vélemény, nekem mint látható teljesen más:)

Spawn85 2010.12.06. 17:14:14

Most nem ezért vagy azért, de erről a halott sztárok "visszahozataláról" már kb. 10 éve is szó volt. Legalábbis én valamikor akkor hallottam róla először.

Egyébként is volt már ilyenre példa. Laurence Olivier is jó pár évvel a halála után "játszotta el" a "Sky kapitány és a holnap világa" főgonoszát.

A manapság készülő filmek nagy részét pedig amúgy is a látvánnyal akarják eladni, ha van hozzá köze Lucas-nak, ha nincs.

Ja, nekem semmi bajom nincs az SW előzménytrilógiával sem.
Sőt, nem bánnám, ha mégiscsak elkészülne a trilógia A Jedi visszatér" után történtekről is.

Krumplicukor1987 2010.12.06. 17:16:53

@A nép fia: még ígyis százszor jobb lett az új star wars, mint pl az agyonhype-olt Avatar...

I3eni 2010.12.06. 18:16:04

A Star Wars 3 új részét összecsapták... Az első rész szuper volt, aztán a többi 2 már csak ilyen tegyünk pontot a trilógia végére. SZerintem undorító ez a "támasszunk fel holtakat" de tudtam h ez lesz. Maga a CGI nem áll készen még rá, hogy teljesen élethű legyen (lásd Tron Legacy) közelít... de még meglátjuk benne ezt az fura mimikát, kidolgozást és ez bántja a szemünket.

HJ77 2010.12.06. 18:36:57

Jaj! Már látom ahogy Charles Bronson bosszúvágytól fűtött jediként ott kardozik Paul Newman-nel, Lucas újabb SW trilógiájában. :( Ezt nagyon nem kéne. Nem lenne jó azt látni,hogy egy színész aki életében mindig remekül játszott és jó filmekben szerepelt,halála után mindenféle vacakba bekerül, ahol aztán egy borzalmasan kinéző CGI figura szarul játszik helyette. Ja és az új Star Wars trilógia nekem se jött be. Soha nem untam magam annyira moziban mint anno a Baljós árnyakon. A Klónok támadása és a Sithek bosszúja egy fokkal jobb lett de azokat sem voltam képes újranézni. Pedig a régi SW-t rengetegszer láttam.

countrypecos 2010.12.06. 22:29:23

Csak azért összehozni egy rakás elhunyt színész alakját, hogy megmutassuk, a CGI már készen áll erre, oltári nagy baromság. El tudom képzelni, hogy sokszor olyan színészeket eresztenek majd össze, hogy közük nincs és nem is volt egymáshoz.
Pár hete volt az a hír, hogy talán benne lesz Joker (Heath Ledger) a Batman 3. részében. Ott még meg is érteném.
De egész filmeket erre építeni... szerintem nem jó ötlet.
süti beállítások módosítása