Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Johnson és Wasikowska az Albert Nobbs drámában

2010.12.07. 13:04 koimbra Szólj hozzá!

Az Albert Nobbs drámához nyáron láttak volna hozzá, de közbejött valami, így csak a következő héten indulhat a forgatás. Glenn Close nem csak a főszerepet játssza, de producerként is egyengeti a film útját . A forgatókönyvet is maga írta a Man Booker-díjas John Banville-lel, amely George Moore könyvén alapszik.  Fél évvel ezelőtt még úgy volt, hogy Amanda Seyfried és Orlando Bloom is fel fog tűnni az alkotásban, azonban ők már továbbálltak. Előbbi helyére  Mia Wasikowska érkezett, utóbbi pedig Aaron Johnsonnak passzolta le karakterét. Close-on kívül a színészgárdából csak Jonathan Rhys Meyers tartott ki a projekt mellett.

Close egy ír nőt fog játszani, aki kénytelen férfinak álcázni magát, hogy munkához jusson. Rodrigo Garcia, a Nine Lives és A 109. utas (Passangers) rendezőjének az irányításával zajlanak a munkálatok.

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr792499357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása