Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gondry nyáron lát hozzá következő filmjéhez

2010.12.08. 18:09 koimbra 3 komment

Michel Gondry új filmje, a Zöld Darázs (The Green Hornet) januárban kerül bemutatásra és úgy hírlik igen jól sikerült, már a második részen gondolkodnak. Ám a rendezőnek vannak egyéb tervei is, a Megalomania animációs filmen és a The Return of the Ice Kids musicalen gondolkodik, amihez sikerült megnyernie Ellen Page-t. De úgy látszik, hogy ezekre még várni kell, hiszen ezek előtt levezényli a The We & The I filmet.

„Éppen egy drámán dolgozom, amelynek forgatása jövő nyáron indul és 35 gyereket követhetünk nyomon, akik egy iskolabuszon utaznak.” - mondta Gondry a Time Out Londonnak - „Azt mutatjuk be, hogy egy csoport miképp befolyásolja az egyént. A forgatókönyv 25 változatát írtam meg, majd Dél Bronxban rátaláltunk egy szabadidős központra, ahova suli után járhatnak a gyerekek, itt állítottuk fel bázisunkat. Beszélgettünk a kölykökkel, akik elmesélték történeteiket.” - Gondry hozzátette, hogy nagyon kedveli a gyerekeket, őket legalább még nem fertőzte meg a média és csodálatos sztorikat hallott tőlük.

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr22502509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2010.12.08. 18:13:00

Már 2ik rész?!
Először talán jöjjön az első, és mondjuk legyen jó, ne csak sikeres a pénztáraknál... :S

Shyllard 2010.12.08. 18:29:43

@doggfather: Hát ha abból indulunk ki, h az az ember készítette a filmet, aki az Egy makulátlan elme örök ragyogását is, akkor szerintem igen bizakodhatóak lehetünk :)

vrango 2010.12.09. 09:11:41

Gondryra vevő vagyok!
süti beállítások módosítása