Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Így fog festeni Cohen és Kingsley a Hugo Cabretben

2010.12.08. 20:25 koimbra 2 komment

Martin Scorsese javában forgatja a Hugo Cabret filmet, amely a The Invention of Hugo Cabret népszerű, több, mint 500 oldalas gyerekkönyv alapján készül. A rendező régi ismerősökkel vette körül magát, a forgatókönyvet John Logan tette le az asztalra, ő jegyzi az Aviátor szkriptjét is, Graham King producerrel pedig A téglán (The Departed) dolgozott együtt.

A két főszereplő Asa Butterfield és Chloe Moretz lesz, mellettük pedig Christopher Lee, Emily Mortimer, Sacha Baron Cohen, Jude Law, Emily Mortimer, Ray Winstone bukkan fel. A sztori 1931-ben játszódik a párizsi pályaudvaron, Butterfield egy árva srácot formál meg, aki órákat javít és egy nap megleleli az apja által hátrahagyott robotját, amelyet megjavít. Az előzetesre még várni kell, de már rálátást nyerhetünk arra, hogy Cohen és Kingsley miképp fognak kinézni a produkcióban. Cohen a vasútállomás felügyelőjét, míg Kingsley a híres némafilmkészítőt, George Milest fogja eljátszani.

Címkék: képben könyvből film hugo cabret

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr862502883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asz0089 2010.12.08. 23:19:39

Huúúú de várós ez a film. :)

vrango 2010.12.09. 09:10:26

Ja, biztos jópofa lesz!
Kíváncsi vagyok "Borat" francia akcentusára:)
süti beállítások módosítása