Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Limitless viral video

2010.12.10. 14:28 koimbra 2 komment

A Limitless thriller középpontjában a Bradley Cooper által játszott író áll, aki az efféle mesterség legnagyobb problémájában szenved: ihlethiány. Ám birtokába kerül egy pirula, amivel addigi teljesítménye jelentősen megnövekszik, ismét rátalál a siker és bankszámlájára is áramlik a dollár. Ám a szernek mellékhatásai is vannak, a derék író ráadásul belekeveredik egy gyilkossági ügybe és egy rejtélyes idegen is a nyomába szegődik. Cooper mellett Robert De Niro és Anna Friel is felbukkan az Alan Glynn regényéből készített filmben.

Az alábbi viral videóban Cooper vidáman ecseteli a gyógyszer pozitív hatásait, ám egy kissé halkabb női hang azért elmondja a mellékhatásokat. Sőt, még egy külön oldalt is létrehoztak: http://theclearpill.com/


Címkék: viral könyvből film limitless

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr282506737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.12.10. 15:51:39

Az ötlet nem rossz, ha jól felépítik a gyógyszercéget és annak a történetét akkor igen komoly thriller sülhet ki belőle.

Dejdő 2010.12.10. 21:40:05

Bizony! És Cooper már a Nagy sztárok közé van sorolva,örülök hogy egyre többen ismerik a nevét:) Jó színész!
süti beállítások módosítása