Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kevin Feige a Marvel terveiről ejtett pár szót

2010.12.11. 13:36 koimbra 5 komment

A Hero Complex oldal on-line chatelést szervezett Kevint Feigével, a Marvel fejesével. Az olvasók kérdéseket tehettek fel az úriembernek, aki sok konkrét információval nem szolgált, de azért néhány érdekes dolgot megosztott. -

A Bosszú Angyalaiban (The Avengers) Vasember új páncélzatban fog tündökölni. Ennél többet nem árult el Feige, mivel Joss Whedon, a film rendezője nem örülne, ha ennél  többet megosztana világgal.
- A következő három évben leginkább a Vasember 3-ra, a Runawaysre, a Hangyára és a Bosszú Angyalaira koncentrálnak. Edgar Wright dolgozik a Hangyán, ő fogja rendezni. Feige elmondta, hogy Wright néhány napja volt nála és most a forgatókönyv következő vázlatán dolgozik.
- A Thorban hivatkozni fognak Don Blake-re, a címszereplő földi alteregójára. Hozzátette, hogy Natalie Portman és Christ Hemsworth között nagyszerűen működött a kémia.
- Dolgoznak a Megtorlón, a jogokat visszaszerezték, előbb-utóbb ebből is lesz valami, több tervük is van a figurával kapcsolatban.
- Az Amerika Kapitány előzetese jövő héten várható.
- Női szuperhősöket is szeretne a mozikban látni. Feige leginkább Miss Marvelt szeretné megvalósítani.
- A Vasököl forgatókönyvön dolgozik egy tehetséges író, de azt nem árulta el, hogy ki. (Megjegyzem, hogy szerintem tuti változtatni fognak itthon a nevén, mert jövőre jön egy produkció, aminek pont ez a címe.) A szkirpt Brian Michael Bendis és Matt Fraction képregénysorozatán alapszik.
- Nyitottan áll hozzá egy R kategóriás Marvel filmhez.
- Elárulta, hogy egy-két filmjük stáblistája után lehetséges, hogy lesznek rövid jelenetek, amelyek egy másik produkciónak ágyaznak meg.
- Pletyka szinten felmerült, hogy 10 perces rövidfilmeket készítenek egyes szuperhősökről és ezeket pl. a Thor vagy az Amerika Kapitány előtt adják el. Feige megcáfolta ezeket a híreszteléseket. Jelenleg nincs semmiféle ilyen terük.
- Deadpool jogait nem tudták visszaszerezni, a filmen a Fox dolgozik.
- Nick Fury marad a jelenben, nem fog feltűnni a múltban (pl. Amerika Kapitány mellett).
- Az Amerika Kapitány filmben nem lesz benne az Invaders csapat, de a Howling Commando szerepet kap.
- Feige úgy véli, hogy a Holdlovag elég nagy kihívás számukra, igazán érdekes karakter és többször is szóba került az elmúlt évek alatt a filmverzió.
- Szintén szeretnék összehozni a Fekete Párduc filmet.

Címkék: miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr402508828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dante McFarlane 2010.12.11. 20:01:25

Jövőhéten Amerika Kapitány trailer?
HELL YEAH!!!

Dante McFarlane 2010.12.11. 20:03:38

Amúgy inkább ne változtassanak semmit az Iron Fist magyar címén, mert szó szerinti fordítás, nem úgymint a Real Steel. Most komolyan a steel mióta vas?
Esetleg acél.
Real Steel = Igaz Acél (WTF?)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2010.12.12. 16:03:50

és legyen a Megtorló meg a Rozsi film "R-es"!!

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.12.12. 16:09:08

@doggfather: A Wolverine sajnos nem a Marvel berkein belül készül. Illetve hozzájuk tartozik, de mielőtt még észbe kaptak volna, hogy az ő felügyeletük alatt kéne készülnie a filmeknek jó pár jogot eladtak. A Megtorló megfilmesítési jogait visszaszerezték, de se a Fenegyereke, se az X-Men, se a Pókember és még az F4-et sem kapták vissza.
A Szellemlovas majdnem újra birtokukba került, de annak folytatásához még időben hozzálátott a stúdió.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2010.12.12. 16:31:20

@koimbra: okés, akkor a Megtorló legyen Res...
Velem lehet beszélni. ;)
süti beállítások módosítása