Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az X-Men: First Class története

2010.12.11. 13:04 koimbra 10 komment

Jövőre érkezik Matthew Vaughn rendezésében az X-Men: First Class, ami jó pár évvel az X-Men film első része előtt játszódik. Xaviert James McAvoy játssza, Eriket pedig Michael Fassbender alakítja. Vaughn végre csak megcsinálhatott egy szuperhős filmet, egy ideig a Thor rendezői székében ült, de távozott, miután kiderült, hogy a Marvelnek más elképzelései vannak a filmmel kapcsolatban. Ezt követően a Pókember rebootban szeretett volna részt venni.

A First Classban az  X-Men saga kezdeteibe nyújt betekintést, közismert globális események rejtélyes múltja tárul fel. Akkoriban játszódik, mielőtt még a mutánsok felfedték volna kilétüket a világ előtt és még azelőtt, hogy Charles Xavier és Erik Lensherr felvette volna a Professzor X és a Magneto nevet. Xavier és Lensherr csak két fiatalember volt, akik éppen képességeikkel ismerkednek. Itt még nem ellenfelek, hanem a legjobb barátok, akik más mutánsokkal együtt azon ügyködnek, hogy megakadályozzák az armageddont. E közben derül ki, hogy a két férfi szándékai között hatalmas szakadék tátong és végül elkezdődik a csata Magneto Testvérisége és X Professzor X-Menjei között.

Ebből nem sok derül ki, mintha ezt eddig is tudtuk volna már. (A fantasy-és képregényrajongók pedig kattintsanak ide, ha látni szeretnék milyen filmek várhatóak jövőre ebben a témában)

Címkék: miújság x men képregényből film x men first class

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr792508788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Danis 2010.12.11. 19:51:19

Ezt az "epikus" szót felejtsük már el! Vagy azt akarod mondani, hogy történetet mesél el? Az angol epic szó fordítása eposzi, ami a magyarban a grandiozitást is magában foglalja.

Turanga Leela 2010.12.11. 20:01:22

Ha előtte készül, akkor benne lehet a Bestia, J.G., Küklopsz, Farkast az elsőben találják meg, szóval ő nem lesz benne tutira, Jégember sem, mert ő a 2. részben húzogatta a Vadócot:) Esetleg még a Viharmadár az Indián (nem emlékszem már a pontos nevére).Remélem, nem szúrják el úgy, mint a legutóbbit:)

A nép fia 2010.12.11. 21:04:06

Ez nem a története, inkább csak a szinopszisa.

röntgenszeműlány 2010.12.11. 21:12:27

@Danis: Nyilván kevés lesz benne a párbeszéd, inkább elbeszélõ jellegû lesz, másra nem is gondolhatott a hamleti magasságokba emelkedett szerzõ.

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2010.12.11. 23:53:03

nos, ez valóban egy nesze semmi fogd meg jól- infó volt... no majd meglátjuk!

lamb79 2010.12.12. 01:28:28

az x-men a kedvencem a képregények világából. nem csak a szociológiai rész (a mutánsok megítélése) de úgy egyébként szeretem hogy a karakterek lényegébe ásnak- talán azon kevesek kozé tartozom akiknek tetszett még a rozsomákos extra kiadás is.

szerintem az x-men lesz az a sorozat amire hosszútávon tisztelettel fognak a rajongók tekinteni, foleg azért mert nem vált unalmassá. Tobb karakter, tobb lehetoség hogy mindenkibe belelássunk, az Inferno sztorinál a hátam borsózott olvasás kozben.

Úgy érzem hogy a filmek se lettek annyira túl hollywoodiak. Patrick Stewart nagyobbat alakított mint a Star Trek-ben és a svéd csaj (nem emlékszem a nevére) is király volt mint a Fonix. Ez a rész is biztos nagyon jó lesz.

algi 2010.12.12. 09:09:42

Nem "amikor", hanem "mielőtt". Így nincs értelme.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.12.12. 13:17:20

Az angol epic epikus is lehet és többször használják filmek esetében. Ez nem könyves oldal:D

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2010.12.12. 16:01:59

Ebből semmi nem derült ki tényleg... :S
süti beállítások módosítása