Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Fantasy-és képregényfilmek 2011-ben

2010.12.11. 17:55 koimbra 13 komment

A képregényfilmek és fantasy rajongók is megkapják jövőre a saját adagukat, ezen filmekre ülhetnek be. Bemutatkozik Amerika Kapitány és Thor, Seth Rogen akciózik,Paul Bettany pedig vámpírokat öldös.

Michael Bay vezényletével zajlott a Transformers: Dark of the Moon forgatása, a rendezőt sikeresen meggyőzték, hogy érdemes 3D-ben elkészíteni a franchise harmadik felvonását. Shia LaBeouf, Tyrese Gibson, John Turturro és Josh Duhamel visszatér, ám Megan Foxtól megváltak, helyette Rosie Huntington-Whiteley játssza a kötelező jó csajt. Folytatódik az Autobotok és az Álcák földi csatája, helyet kapott benne az amerikaiak és az oroszok között dúló űrverseny is. Június 30-án mutatják be itthon.

 

 

 

 

Évekig próbálták tető alá hozni a Zöld Darázs (Green Hornet)  filmet, aztán Seth Rogennel és Stephen Chow-val belendült a szekér, majd utóbbi előbb a rendezői székből állt fel, végül úgy döntött, hogy Katot sem fogja eljátszani. A forgatás után néhány nappal pedig kiderült kiderült, hogy Nicolas Cage-dzsel még mindig nem egyezett meg a stúdió és végül Christoph Waltzra bízták a főgonosz megformálását. Michel Gondry dirigálja a produkciót, amelyben Seth Rogen egy unatkozó milliomost alakít, aki segítőjével (Jay Chou) a bűn ellen veszi fel a küzdelmet. Eredetileg decemberben mutatták volna be, ám módosítottak a dátumon és január 14-én kerül a filmszínházakba (nem éppen jó előjel, ha erre a hónapra tették át a premiert).


 

A DC egyik szuperhőse, a Zöld Lámpás (Green Lantern) jövőre biztosan befut, a főhőst Ryan Reynolds játssza (aki egy Marvel karaktert, Deadpoolt is megformálta), ez azt jelenti, hogy ő már bizonyosan nem alakíthatja Villámot. A rendezői székben Martin Campbell ül, Pierce Brosnant és Daniel Craiget is sikeresen bemutatta James Bondként, Mel Gibson visszatérését elég gyengén oldotta meg. A Zöld Lámpások az univerzumban őrzik a békét és védelmezik a törvényt, segítségükre van egy gyűrű, amellyel sokféle dologra képesek. Ember még nem hordta a gyűrűt, de ennek is eljön az ideje, Hal Jordan húzza fel a különleges tárgyat és megtanulja használna annak erejét. Amerikában június 17-én érkezik a mozikba, Blake Lively alakítja Carol Ferrist, Peter Sarsgaard lesz Hector Hammond, Mark Strong Sinestrot formálja meg, Tim Robbins pedig Hammond szenátor bőrébe bújik.

 

 

 

A pap (The Priest) koreai képregény megrendezésén először Andrew Douglas gondolkodott, Gearad Butler és Steven Strait lettek volna a főszereplők, ám idővel mindannyian elhagyták a projekt fedélzetét. Majd Scott Stewart vette kezelésbe az alapanyagot,   Légió forgatása alatt szépen összebarátkozott Paul Bettanyval, együtt készítették el a filmet. Eredetileg úgy volt, hogy idén mutatják be a produkciót, aztán módosították a dátumot 2011 január 14-re, azonban onnan is eltették áprilisra, majd márciusra csúsztatták, jelenleg  május 13-án esedékes a premier.

A történet szerint több évszázada küzd egymással az emberiség és a vámpírok hordái. Egy harcospap rokonát elrabolják a vérszopók, a férfi az egyház tiltása ellenére mégis unokahúga nyomba ered. Maggie Q és Cam Gigandet is segítségére van Bettanynak.  Stewart a következőket mondta a filmjéről: "Ebben a világban a papok olyanok, mint a Jedi lovagok, különleges képességgel rendelkeznek és ki vannak képezve. A vámpírok sokkal állatiasabbak és kegyetlenebbek, mint az Alkonyatban látott tini vérszívók vagy a True Blood sorozatban látott szexi vámpírok. "


A Thor főszereplője Chris Hemsworth lesz, gonosz féltestvérét peig Tom Hiddelston játssza. Natalie Portman  Jane Fostert, Thor földi szerelmét formálja meg. Kenneth Branagh-ra bízták a képregényfilm elkészítését.  Thor apját, Odint Anthony Hopkins fogja alakítani. A történetben Thor, a villámisten egy arrogáns harcos, akinek tettei miatt egy ősi háború újra előtérbe kerül. Büntetésképp Odin a Földre száműzi fiát, arra kényszeríti, hogy az emberek között éljen, itt megtanulhatja hogyan viselkedik egy igazi hős. Asgardról azonban az egyik gonosztevőnek köszönhetően sötét erők érkeznek a Földre, hogy meghódítsák azt. Thor az egyetlen, aki megállíthatja őket.

 

Az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló (Captain America: The First Avenger)  mozifilm Joe Johnston, a Farkasember (The Wolf Man) rendezésében készül, a szuperkatonát pedig Chris Evans játszhatja el, ő dobálhatja a csillagos pajzsát a németek arcába.  A filmet július 22-én mutatják be, 2012-ben pedig újra fel fog tűnni a képregényhős, akkor a Bosszú Angyalai csapat tagjaként fog akciózni. A film végén megoldják, hogy a Kapitány a II. világháborúból átkerüljön a jelenbe. Tommy Lee Jones  lesz Chester Phillips ezredes, míg Vörös Koponya bőrébe Hugo Weaving bújhat. Peggy Cartert Hayley Atwell formálja meg.

 

 

A Platinum Studios 100 oldalas képregényének a megfilmesítésén 1997 óta gondolkodnak. Végül a Cowboyok az űrlények ellen (Cowboys and Aliens) rendezői székébe  Jon Favreau, a Vasember direktora ülhetett. 1873-ban járunk Arizonában. Egy idegen (Daniel Craig) vág át a sivatagon, a férfinek nincs semmilyen emléke a múltjával kapcsolatban, csak egy érdekes karpántja van, amelyról fogalma sincs, hogy mi lehet. Az idegen Absolution városába tér be, de itt nem látják jó szívvel az ismeretlen embereket, a település  a kegyetlen és kőszívű Dolarhyde ezredes (Harrison Ford) kezében van. Az itt élőknek azonban még nagyobb fenyegetéssel kell szembenézniük, ugyanis a városra lezuhan valami a szerkezből kiáramló lények kinyírják az embereket. Csak a kiebrudalt idegen lehet a városiak  számáraaz egyetlen remény, aki lassan ugyan, de kezdi visszanyerni emlékezetét és rájön arra, hogy olyan titoknak van a birtokában, amely segítségével  le tudják verni az űrlényeket. Egy fura utazóval  (Olivia Wilde) együtt győzik meg a korábban egymásnak feszülő feleket (a városiakat, Dolarhyde és emberei, a törvényenkívüliek és az apacsok),  hogy vállvete induljanak harcba és megkezdődik az epikus csata.

 

 

 

 Zack Snyder még a Watchmen előtt szerette volna megcsinálni az Álomháborút (Sucker Punch), ám csak most valósult meg a projekt. nem ilyesmit készít. A filmben  csajok állnak a középpontban és ők akcióznak, ráadásul mindezt egy fantáziavilágban. Emily Browing, Jamie Chung, Vanessa Hudgens, Abbie Cornish, Jena Malone és Carla Gugino játsszák a főbb szerepeket, mellettük Michael Jai White, Jon Hamm és Scott Glenn fog akciózni. A történet nagy része egy fantáziavilágban játszódik, Baby Doll ugyanis egy elmegyógyintézetben él és fájdalmai elől egy alternatív valóságba menekül, itt kell 5 tárgyat kell összegyűjtenie, amelyek segítségével kijutna a való világbeli intézetből. A rengeteg akción kívül mire számíthatunk még? Zombikatonákra, sárkányokra, hatalmas gépekre és némi (vagyis inkább sok) steampunk stílusra.

 

 

 

Raja Gosnellre bízták a Hupikék törpikék mozis változatának az elkészítését, Gosnellnek már van tapasztalata abban, hogyan kell egy sikeres rajzfilmsorozatból egész estés produkciót készíteni, nevéhez fűződik a Scooby Doo, ennek minőségéről azonban jobb, ha nem beszélünk. A forgatókönyvírók úgy vélték, hogy a kis kék törpicsekeket nem hagyják meg a világukban, helyette inkább átkerülnek New Yorkba, ahol aztán megpróbálják túlélni az eseményeket.

 

 


The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicornt csak 2011. december 28-án mutatják be. A címszereplőt Jamie Bell alakítja, Haddock kapitányt Andy Serkis testesíti meg, Red Rackham kalózkapitányt pedig Daniel Craig játssza, Edgar Wright és Simon Pegg a két bajuszos detektívet formálja meg. A produkció az Az Unikornis titka képregényen alapszik és  Steven Spielberg motion capture technikával készíti az alkotást Hergé képregénye alapján.  A történet szerint  egy kincses térkép lel Tintin, amire Rackhamnak is fáj a foga.  A folytatást Peter Jackson dirigálhatja le.
 

 

 

Úgy volt, hogy  Robert Rodriguez felügyelete alatt készül el a Vörös Szonja (Red Sonja), képregény mozis verziója és  Rose McGowan lesz a címszereplő. Rodriguez szerint a forgatókönyv szórakoztató. Szonja erős, okos és ravasz. Megvan mindene ahhoz, ami a túléléshez szüksége van. McGowan adta oda Rodrigueznek egyébként a forgatókönyvet, azzal, hogy szerinte nagyon jó. Ám költségvetési gondok adódtak és Rodriguez lepasszolta a rendező teendőket Douglas Aarniokoskinak, akinek a nevéhez a Hegylakó 4: A játszma vége fűződik. Egyelőre még nem láttak hozzá a forgatáshoz, a Conan eredményeire várnak, ha azok kielégítőek lesznek, akkor hozzálátnak.

 

 

Először a Warner stúdió próbálkozott a Conan feldolgozással, ők a Wachowski testvéreket tették meg rendezőnek, de aztán addig-addig szöszöltek a produkcióval, hogy elestek a jogoktól. Majd a film elkészítéséhez a Millenium Films és Nu Images fogott össze. John McTiernan merült fel direktorként, majd Xaver Genst és Rob Zombiet is emlegették. Végül Brett Ratner lett a befutó, aki azt mondta, hogy először a Beverly Hills-i zsaru negyedik részétkészíti el  aztán jöhet a Conan. Aztán azonban  ő is otthagyta a produkciót. Ki sem hűlt a széke, helyére Marcus Nispel, a Texasi láncfűrészes és a Péntek 13 remake rendezője ülhetett. Jason Momoa, a Stargate sorozat egyik sztárja játssza az erőtől duzzadó főhőst, apját Ron Perlman formálja, aki Khalar Singh (őt Stephen Lang alakítja) egykori bajtársa volt, a hadúr felkeresi őt, hogy vegyen részt hadjáratában, de nemet mond, Singh haragra gerjed és lemészároltatja a falut. Az egyetlen túlélő a kis Conan lesz, aki évekkel később bosszúra szomjazva liheg a Singh nyomában, segítségre lesz Tamara (Rachel Nichols)

 

 

Chris Wedge rendezhette volna a  Hugo Cabret filmet, amely Brian Selznick több, mint 500 oldalas könyvén alapszik. Azonban Wedge elhagyta a fedélzetet, pedig a Robotok és a Jégkorszak után igazi színészekkel is dolgozhatott volna. A gyeplőt Martin Scorsese vette át tőle, aki régi ismerőseivel ügyködhetett az alkotáson. Graham King lesz a film producere, ő A téglánál hasonló posztot töltött be, a szkriptet pedig az Aviátor írója, John Logan tette le  le az asztalra. A történet a 30-as években játszódik Párizsban, a középpontban pedig egy 12 éves árva, Hugo áll, aki a központi pályaudvaron dolgozik, órákat javít. Egy nap belebotlik apja különös, működőképtelen robotjába botlik bele, amit helyrehoz. Chloe Moretz a srác barátját alakítja, Sacha Baron Cohen pedig az állomás felügyelője lesz. Ben Kingsley Georges Méliès némafilmrendezőt játssza.

 

 

Több címváltozáson is átesett a Henry Cavill főszereplésével készülő fantasy.  Először War of the Gods néven futott, majd átkeresztelték Dawn of Warra, most éppen Immortals a címe. Az alkotást  Tarsem Singh,  a Zuhanás és A sejt rendezőjekészíti. A sztori az ősi Görögországban játszódik és a főhős Théseus lesz, aki csapataival a görög istenekkel karöltve összecsapnak a barbárokkal, akiknek az oldalán a titánok állnak. Freida Pinto egy pap-jósnőt, Phaedrat fogja alakítani és Mickey Rourke is felbukkan. Singh Caravaggio és a Harcosok klubja keverékeként képzeli el a filmet, elmondása szerint a reneszánsz festészeti stílusában egy igazi kőkemény akciófilmet tesz le az asztalra.

 

 

Alex Flinn 2007-ben megjelent azonos című könyvén alapszik a Beastly film,  ami a klasszikus Szépség és a Szörnyeteg modern feldolgozása. A fantasy-romantikus alkotást Daniel Barnz írta és rendezte, a főbb szerepekben pedig Vanessa Hudgens, Alex Pettyfer, Mary-Kate Olsen és Neil Patrick Harris látható. Adott egy okos, jóképű gimis srác, akit megátkoz az osztálytársa, Kendra. Ennek hatására a srác külseje nagy változáson megy keresztül, konkrétan ronda lesz.  Hogy ismét visszanyerje régi alakját meg kell találnia az igaz szerelmet.


David Gordon Green  az Ananász Expressz rendezője készítette a Your Highness fantasy vígjátékot, amelyben Danny McBride és James Franco két herceget játszanak. Franco karaktere bátor, míg McBride inkább lustálkodni szeret, ám egy gonosz varázsló elrabolja előbbi menyasszonyát, ezért a két herceg útra kell, hogy kiszabadítsa a hölgyet. Zooey Deschanel lesz az ara, Natalie Portman pedig egy harcosnőt alakít, aki segíti a főhősöket küldetésükben. Idén mutatták volna be a produkciót, ám végül áprilisra tették át a premiert.


A Dylan Dog: Dead of Night  produkció a hasonló nevű olasz képregénysorozaton alapszik. A történet főhőse egy nyomozó, aki vámpírokkal, barátságtalan földönkívüliekkel, illetve vérszomjas démonokkal veszi fel a harcot. A rendezői teendőket majdnem a Kígyók a fedélzeten alkotójára, David R. Ellisre bízták, ám végül mégis Kevin Munroe vezényelhette le az alkotást, ő a Tini Nindzsa Teknőcök animációt szállította 2007-ben. A nyomozót Brandon Routh formálhatja meg,  feltűnik Peter Stormare is. Ha egy kicsit alakítottak volna rajta, talán elment volna Constantine 2-nek is a produkció. Alább egy vázlatot láthattok, a főhős pisztollyal a kezében somolyog a telihold előtt, a homályban pedig néhány nem éppen bizalomgerjesztő lény leshet ki a fejéből.

 

 

A hatalmas sikerű Alkonyat franchise befejező részét kettévágva mutatják be, ennek első felvonását  jövőre tekinthetik meg az érdeklődők.  Sofia Coppola (Elveszett jelentés), Gus Van Sant (Milk) vagy Bill Condon (Dreamgirls) és Stephen Daldry (A felolvasó)  voltak a fő esélyesek a film rendezői posztjára, végül Condon szerződött le.  "Stephenie Meyer könyvének, a Breaking Dawnnak a vászonra vitele olyan embert igényelt, aki intelligensen és tiszteletteljesen nyúl a regényhez, úgy hisszük, hogy Bill Condon pontosan a megfelelő személy erre a feladatra, kiegyensúlyozott és már bizonyította óriási kreativitását, mondta Erik Feig, a Summit egyik fejese."  A rendező nemrég ezzel a képpel kívánt boldog Hálaadást. 

 

 

A Harry Potter és a halál ereklyéi második és egyben a franchise utolsó része Amerikában július 15-én kerül a filmszínházakba. Potterék továbbra is a horcruxokat keresik, ám tanúi lehetünk Roxfort ostromának és a főhős még egyszer és utoljára szembenéz Voldemorttal.

 

 

Brendan Fraser csak úgy tért volna vissza az Utazás a Föld középpontja felé (Journey to the Center of the Earth) folytatásába, ha azt az első felvonás rendezője, Eric Brevig készíti. Ám ez nem valósult meg, így Frasernek nem kellett fogyókúrába kezdenie. Brevig helyett Brad Peyton melegíti a rendezői széket, aki a Kutyák és macskák második részéért felelős. Az első rész másik főszereplője, Josh Hutcherson viszont jelen lesz,  mellette pedig Vanessa Hudgens domboríthat és  Dwayne Johnson is leszerződött. Hutcherson nagyapját (Michael Caine) próbálja megtalálni anyja barátjátnak (Johnson) a segítségével.

Animáció és film is készül a Gigantorból (vagy eredeti nevén Tesujin 28-go) , az 50-es években látott napvilágot manga sorozat formájában. A történet középpontjában egy hatalmas robot áll, amit úgy kell elképzelni, mint egy fém Godzillát. A japánok a második világháborúban vetették volna be Gigantort, ám a tudós csak jóval később tudta befejezni művét, ezek után pedig elhunyt. A 12 éves fia veszi át a robot feletti irányítást és gonosz ellen veti be.  A mangából készült már sorozat és film is, jelenleg Mamrou Oshii, a Ghost in the Shell rendezője tervez nagy szabású mozifilmet készíteni belőle. Oshii egyszer már színpadra adaptálta Gigantort, az előadáshoz készítettek egy 6 méter magas robotot is, amely még mozogni is tudott.

Az Y: The Last Man képregényszéria megfilmestési jogait 2007-ben vette meg a New Line. A Disturbia írója és rendezője, Carl Ellsworth és D.J. Caruso lépett fel a fedélzetre, a produceri teendőket pedig David S. Goyer vállalta magára. Caruso 2008-ban hozzá akart látni a forgatáshoz, ezen kívül elárulta, hogy szerinte az egész sorozatot nem tudják belesűríteni egy filmbe, ezért arra törekednek, hogy a lehető legjobb alkotást tegyék le az asztalra, hogy el tudják készíteni a folytatást. A rendező Shia LeBeouf-öt és Alicia Keyst szerette volna a főbb szerepekre. 2010 novemberében Caruso elhagyta a projekt fedélzetét, mivel a New Line kitart amellett, hogy egy filmben mutassák be a képregényszéria történéseit. Louis Leterrier azonban máris kifejezte érdeklődését a film  iránt. A történet szerint egy járvány miatt  minden Y kromoszómával rendelkező ember elhalálozik, ez azt jelenti, hogy a férfiak kihalnak. Csupán egyetlen egy marad életben.

Az X-Men First Class története a 60-as években fog játszódni és John Fitzgerald Kennedy is fel fog tűnni benne. Annak ellenére, hogy sokan számítottak rá, Küklopszot nem fogjuk látni a produkcióban, pedig eleinte a Wolverine-ben a figurát játszó Tim Pocock még nagyon mondogatta, hogy ő fogja alakítani a mutánst, aztán Aaron Johnson jött szóba a szereppel kapcsolatban. Küklopsz testvére, Plazma azonban jelen lesz, őt Lucas Till játssza.  Az X-Men saga epikus nyitányát mutatják be, közismert globális események rejtélyes múltja tárul fel. Akkoriban játszódik, amikor még a mutánsok felfedték volna kilétüket a világ előtt és még azelőtt, hogy Charles Xavier és Erik Lensherr felvette volna a Professzor X és a Magneto nevet. Xavier és Lensherr csak két fiatalember volt, akik éppen képességeikkel ismerkednek. Itt még nem ellenfelek, hanem a legjobb barátok, akik más mutánsokkal együtt azon ügyködnek, hogy megakadályozzák az armageddont. E közben derül ki, hogy a két férfi szándékai között hatalmas szakadék tátong és végül elkezdődik a csata Magneto Testvérisége és X Professzor X-Menjei között. Singer elárulta, hogy a mutánsok kosztümjei sokkal inkább hasonlítani fognak a képregényben látottakra, mint eddig bármikor. A Pokoltűz Klubbot is bemutatják, itt lesz jó pár mutáns, Kevin Bacon Sebastian Shaw-t testesíti meg, míg Emma Frostot January Jones játssza, korábban még Alice Eve-et emlegették a szereppel kapcsolatban. Singer megemlített még néhány karaktert, akiket még biztosan látni fogunk a First Classban: Darwin, Mistique, Bestia, Azazel, Vészmadár és a női Angyal.

Olga Kurylenko a Sellő Birodalom királynőjét alakítja a kínai-amerikai koprodukcióban készülő Empires of the Deep szereplőgárdájához A produkció Kína legnagyobb 3D-s alkotásaként lett beharangozva, a forgatáshoz már hozzáláttak, 100 millió dollárból gazdálkodhatnak a készítők. A fantasy-kalandfilmet Michael French (Heart of a Dragon) és Jonathan Lawrence (Dream Parlor) rendezi, Frank Randall és Jon Jiang keze közül került ki a forgatókönyv A történet az ősi Görögországban játszódik és egy fiatalember kalandját meséli el, aki a tenger mélyén a hableányok országában próbálja megtalálni apját, a víz alatt azonban különféle  szörnyekkel, akiket le kell gyűrnie és belekeveredik a sellők és vízfelszín alatti démonok hatalmas harcába. Steve Polites játssza a főszerepet és Yanfei Shi kínai színésznő is látható lesz a filmben.

A Frenemy of the State képregény filmváltozatának a forgatókönyvet Rashida Jones és Will McCormick körmölte le, a történet egy örökösnőről szól, aki a CIA ügynökeként dolgozik. Egyelőre se rendező, se főszereplő, de a bemutatót 2011-ben szeretnék megejteni.

Szintén 2011-ben érkezhet a mozikba Luke Cage, a Marvel egyik szuperhőse, aki hatalmas erővel és sérthetetlen bőrrel rendelkezik. Úgy tűnik, hogy Tyrese Gibson lesz a főszereplő, a kamera másik oldalán pedig John Singleton ténykedik.


Terrence Malick fantasy-sci-fi-dráma filmként beharangozott Tree of Life-ja május 27-én mutatkozik be a mozikban. A Brad Pitt, Sean Penn és Jessica Chastain szereplésével készült alkotás az 50-es években játszódik és egy család három fiát állítja a középpontban.

A drámák, animációk, sci-fi filmek és drámák összeállításai http://filmdroid.blog.hu/tags/el%C5%91zetes2011filmdroid.blog.hu/tags/el%C5%91zetes2011.

 

Címkék: előzetes2011

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr742508906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HJ77 2010.12.11. 18:40:24

Pedig régebben nem voltam valami nagy képregényfilm rajongó, de aztán az utóbbi években egyre jobb darabok készültek ebben a stílusban és hát a mostani kínálatot elnézve, bizony azt kell mondjam a felsorolt filmek közt vannak 2011 legjobbnak látszó és általam legjobban várt filmjei.(igaz hogy van köztük néhány fantasy is) A TF 3, a Thor, a Cowboys and Aliens, a Sucker Punch és a Your Highness tuti moziban nézős lesz, de lassan kezdek megbarátkozni Amerika kapitánnyal és a Zöld lámpással is, szóval még ők is beleférnek a várós filmek közé. De még a Pap, az Immortals és a Conan is befutó lehet. A Conan felé mondjuk magasak az elvárásaim, mert az eredeti gyerekkori kedvenc nálam, láttam legalább 50-szer. Amiket kihagytam a felsorolásból,azokat majd esetleg dvd-n, vagy még úgyse. 

BuB 2010.12.11. 18:45:05

Hu, bazz, jó tudni mik lesznek, már kavartam őket... bár azt hittem,hogy az X-men nem lesz jövőre de aztán csak ott volt a felsorolás végén:D

A Pap, basszus, asszem ez képregényben a Prédikátor néven futott... meg se lepődök már, hogy nem tudják vissza adni azt a nevet, ami a comicsba szerepelt...
Mondjuk ez igaz a Bosszúállókra is.:(

HJ77 2010.12.11. 18:46:43

@HJ77: Hoppá, az X-Men First Class meg kimaradt a legjobban vártak közül. Pedig ott a helye. Különösen hogy pár éve az X-Men volt az első képregényfilm, ami úgy igazából megtetszett.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.12.11. 18:52:46

@BuB: Nem, a Priest meg a Preacher két külön képregény.

BuB 2010.12.11. 19:12:17

@koimbra:
Látszik, hogy mennyire ismerem, azt hittem egy a kettő:D

Turanga Leela 2010.12.11. 20:11:36

Egy világ dőlt össze bennem. Miért kell a Vörös Szonjához és a Conan-hez hozzányúlni??:( Thor meg basszus...május, addig megpusztulok:(:D:D:D Iszonyatosan várom már!!
2013-nál korábban meg sztem nem lesz kész a Bosszúállók. És Vasember 3 meg majd csak még azután:( Azt tudjátok, hogy a 2-ből külön spin-offot akar a Scarlett Johansson a Fekete Özvegynek??

Dógozzanak gyorsabban a jómunkásemberek Hálívúdban:D

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2010.12.11. 20:21:24

Transformers 3, Zöld LÁmpás, Thor, Conan, Cowboyok és űrlények, Your Highness és természetesen az X-Men jöhet.

brobert 2010.12.11. 20:49:02

hát erre a bejegyzésre szánhatott volna a szerző még pár percet ,mert elég sok hiba van mondatszinten pl:" Thor apját, Odint Anthony Hopkins fogja alakítani Asgard uralkodóját és Thor apját. " Én tudom, hogy időigényes ilyen hosszú cikket megírni, de azért abba az 5 percbe míg átolvasod a végén, nem halsz bele.

Alex Mahone 2010.12.12. 15:58:48

Meg merem kockáztatni, hogy a Cowboys & Aliens, valamint a Sucker Punch lesz innen a befutó.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2010.12.12. 16:25:59

@countrypecos: Ez így van, nehéz lenne kiválasztani azokat a filmeket amik nem érdekelnek ezek közül...
süti beállítások módosítása