Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Colin Firth lesz A gyalogáldozat remake főszereplője

2010.12.13. 22:13 koimbra Szólj hozzá!

A Coen testvérek nem csak A félszemű seriff (True Grit) feldolgozásának a forgatókönyvét vetették papírra, de A gyalogáldozat (Gambit) remake-jének a szkriptjét is letették az asztalra. Ám míg az előbbi esetében a rendezői teendőket is elvállalták, addig az utóbbinál Michael Hoffmanra bízták a produkciót. A főszerepre Colin Firtht szeretnék megnyerni és elég nagy az esélye, hogy a brit színész alá fogja írni a szerződést.

Az eredeti filmben Micheal Caine és Shirley MacLaine volt a főszereplő, egy besurranó tolvaj azt tervezi, hogy egy milliárdostól meglovasít egy felbecsülhetetlen értékű szobrocskát, terve kivitelezésébe besegít egy pincérnő is.

Korábban Doug Liman gondolkodott azon, hogy levezényli az alkotást, többek között Ben Kingsley és Hugh Grant neve is felmerült a főszerepre.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr352514219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása