Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

McGregor és Green a Perfect Sense-ben

2010.12.13. 18:03 koimbra Szólj hozzá!

David Mackenzie mindenféle felhajtás nélkül készített el Ewan McGregorral és Eva Greennel egy romantikus sci-fi-t. A projekt eredetileg The Last Word címen futott, ám jelenleg  már a Perfect Sense elnevezés alatt fut és  a 2011-es Sundance Filmfesztiválon mutatják be. Green egy járványszakértőt alakít, míg McGregor egy étterem szakácsa lesz.

A történet egy férfiről és egy nőről szól, akik egymásba szeretnek, ám románcuk nem lehet teljesen boldog, mivel egy járvány üti fel a fejét, ami globálisan elterjed. A filmben Ewan Bremner, Stephen Dillane és Connie Nielsen is felbukkan, a forgatókönyvet Kim Fupz Aakeson vetette papírra, aki az A Somewhat Gentle Man norvég krimi szkriptjét tette le az asztalra.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr862513590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása