Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kunis és Scott a Ted vígjátékban

2010.12.14. 11:53 koimbra 1 komment

Seth MacFarlane, a Family Guy atyja éppen mozis debütálására készül. A Ted főszerepére megnyerte Mark Wahlberget, ma pedig Mila Kunis és Adam Scott lépett fel a fedélzetre. A történet szerint egy gyerek azt kívánja, hogy teddy macija bárcsak életre kelne, óhaja pedig teljesül. 25 évvel később még mindig a legjobb barátok, ám Ted egy tivornyázó munkakerülővé vált, aki az útjában áll annak, hogy a még mindig gyereklelkületű srácból igazi férfi válhasson.

Kunis játssza Wahlberg barátnőjét, aki szeretné, ha kapcsolatuk komolyabbá válna, ennek érdekében pedig barátjának el kellene szakadnia Tedtől. Scott pedig Kunis főnöke lesz, aki mindig ott van, mikor a nőnek segítségre van szüksége.

A forgatókönyvet MacFarlane írta és megnyugtatott mindenkit, hogy egy R kategóriás vígjátékra számíthatunk. Wahlberg elmondta, hogy Tedet a motion-capture technika segítségével keltik életre.

Címkék: miújság ted vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr562515060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Droid 2010.12.14. 12:34:51

Ha fele annyira beteg lesz mint a Family Guy...
süti beállítások módosítása