Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Roberts és Theron két külön filmben törnek Hófehérke életére

2010.12.14. 13:17 koimbra Szólj hozzá!

Hófehérke rajongói tapsikolhatnak (vagy szörnyülködhetnek), ugyanis kedvencük hirtelen eléggé felkapottá vált Hollywoodban, egyszerre három olyan produkció előkészületei is zajlanak, amiben a hölgyemény áll a középpontban.

A Relativity Media szárnyai alatt formálódik a The Brothers Grimm: Snow White projekt, az Universal berkein belül készül a Snow White and the Huntsman, illetve
a Disney bábáskodik a Snow White and the Seven tervezet felett. A három közül úgy tűnik, hogy az első kettő fog megvalósulni leghamarabb

Októberben még Tom Hardyt emlegették biztos befutónak a Snow White and the Huntsman esetében, majd Johnny Depp is felmerült és Charlize Theron nevét emlegették az egyik szereppel kapcsolatban. Ma már úgy hírlik, hogy Michael Fassbender lesz a vadász, míg főhősnő megformálására Felicity Jones, Bella Heatcoat, Alicia Vikander és Riley Keough az esélyesek. Theron pedig a gonosz boszorkány bőrébe bújhatana bele.  Ebben a filmben a vadász kiképzi Hófehérkét, megtanítja az íjjal bánni és harcolni.

A Relativity Media verziója körül sem dőlt még el, hogy ki alakíthatja a központi figurát, egyelőre Natalie Portman, Scarlett Johansson és Anne Hathway neve szerepel a fejesek listáján. Julia Roberts pedig a negatív főhős lenne, ő törhetne Hófehérke életére. A rendezői székből Tarsem Singh osztogathatja az utasításokat.

A Disney változatát elvileg Francis Lawrence vezényli le, a szereplőválogatás még nem indult be, annyi tűnik biztosnak, hogy a törpék shaolin szerzetesek lesznek.

Címkék: miújság hófehérke

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr392515244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása