Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bana lehet Lincoln, a vérszívók ellensége

2010.12.17. 12:50 koimbra 1 komment

Eric Bana és Olivia Wilde szerződött le a KIN krimi-thrillerre, amiben két szökésben lévő testvért játszanak, akik egy problémás volt bokszoló visszatérésében segédkeznek. A bunyóst Charlie Hunnam formálja meg. Stefan Ruzowitzky, az  Anatómia (Anatomie) német horror rendezője készíti a filmet, ha minden jól megy márciusban hozzá is láthat a forgatáshoz.

Bana ezen kívül esélyes az Abraham Lincoln: Vampire Hunter főszerepére. A produkció Seth Grahame-Smith regénye alapján készült, melyben Lincoln vámpírokra vadászik. Timur Bekmambetov, a Wanted direktora vezénylete alatt születik meg a horror-vígjáték, 2012 június 22-én küldik a mozikba. Ha mindegy jól megy Bana Lincolnt játszhatja el.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr362521715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

filmekről röviden · http://filmekrolroviden.blog.hu/ 2010.12.17. 17:03:59

Ez a Lincoln-féle cucc elég komoly mókának tűnik. Akkor borultam rajta először, amikor utánanéztem, milyen mellékágak születtek még a Pride and Prejudice and Zombies könyv nyomán. Hát meg kell mondjam, egész kis műfajjá nőtte ki ez magát. :)
süti beállítások módosítása