Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hurd örömmel benne lenne még egy Terminátor filmben

2010.12.18. 13:30 koimbra 1 komment

Gale Anne Hurd  az EW-nek elárulta, ha alkalma nyílna ra nagy örömmel venne részt még egy Terminátor filmben. Hurd (James Cameron ex-neje) az első három film munkálataiból producerként vette ki a részét és az első forgatókönyvéhez is köze volt, ám a Megváltásból már kimaradt.

"Elég szomorú vagyok. Először életet lehelsz valamibe, amit később mások vesznek kezelésbe és ezek az adaptációk már nem működnek. Természetesen benne lennék még egy Terminátor produkcióban. Nagyon szeretnék még egyet." - mondta Hurd

A negyedik a Halcyon berkein belül készült, ám az alkotás megbukott (200 milliós büdzsé, 120 milliós amerikai bevétel, 371 millió összbevétel), így a cég csődöt jelentett, a jogokat pedig Pacificor befektetési társaság vásárolta meg. Habár McG-nek voltak tervei egy esetleges folytatásra úgy tűnik, hogy nem fog megvalósulni. Egyelőre még az sem ismeretes, hogy a jogok új tulajdonosa milyen terveket szövöget a franchise-zal kapcsolatban. Elképzelhető, hogy csak várja a jogdíjakból befolyó összegeket.

Címkék: terminator miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr422523844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Turanga Leela 2010.12.21. 16:04:54

Szerintem annyira nem volt gáz az utolsó. Persze sokkal jobb is lehetett volna! Mondjuk,ha benne lett volna Schwarzi;) Mert valljuk be: nem a Connor-kölök vagy az anyja a legenda, hanem Ő:)
süti beállítások módosítása