Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még egy The Fighter poszter

2010.12.18. 15:43 koimbra 3 komment

David O. Russell bokszdrámája, a The Fighter nagy esélyekkel indul a Golden Globe-on, ne lepődjön meg senki, ha az Oscar jelöltek között is szerepelni fog. Mark Wahlberg a káromkodós, kemény nyomozó (A tégla) megformálása után lett gazdagabb egy nominációval, esélyes, hogy ismét kitünteti figyelmével az Akadémia. Valós eseményeken alapszik a sztori,  annyi biztos, hogy lesz benne néhány pillanat, mikor úgy tűnik, hogy a főhős nem fog tudni felállni a padlóról, majd a végén összetörten, de hősiesen püföli ellenfelét.

Címkék: poszter the fighter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr42524072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feriboi 2010.12.18. 20:09:39

"hogy a főhős nem fog tudni felállni a padlóról, majd a végén összetörten, de hősien püföli ellenfelét"

Első: "hősiesen" :P

Második: Nem tudom Peter mennyire ismered Micky Ward életét, családi drámáját, és hogy hogyan is került vissza csúcsra, de a srác valami iszonyat nagy akaraterővel bír, iszonyat nagy harcos a szó legnemesebb értelmében. Úh nem feltétlen az lesz benne a major drama hogy leütik és feláll, részemről nagyon várom. Ja és hogy miről lett híres:

www.youtube.com/watch?v=sZvr0Bl_uPs

Ez remélem nem spoiler. Holnap beugrok, béke.

Mr.Moonlight · http://off-shore.blog.hu 2010.12.19. 01:57:29

Nem tudták megoldani a poszteren hogy a fejek felett a hozzáillő név szerepeljen?

adrias 2010.12.19. 13:53:51

Ez a poszter forma már több filmnél is előfordult. Először a Szikla plakáton vettem ezt észre. A főszereplőt középre helyezik, míg a nevét bal oldalra írják, amivel csak jól megzavarják vele az embert.
süti beállítások módosítása