Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gilliam lesz a producere az 1884-nek

2010.12.20. 20:56 koimbra 1 komment

Terry Gilliam egyengeti az 1884 steampunk sci-fi fantasy útját, amelyet Tim Ollive fog rendezni. Az úriember Gilliam oldalán kezdte filmes karrierjét 1979-ben, akkor a Brian életén (Life of Brian) munkálkodtak együtt, később pedig dolgozott a Münchausen báró kalandjain (The Adventures of Baron Munchausen), az Időbanditák (Time Bandits) és a 12 majmon (12 Monkeys). Eleddig még nem ülhetett a rendezői székben, itt a ritka alkalom, hogy öreg barátjának a segítségével ez is megvalósulhasson.

A forgatókönyvet Ollive írta Dennis de Groot produkciós dizájnerrel közösen. Az alkotás csak 8 millió dollárba fog kerülni és úgy fog festeni, mint egy animációs film, ahol bábok lesznek a főszereplők, csak éppen fejük helyett valódi színészek ábrázatai lesznek láthatóak.

A történet 1884-ben játszódik a háború dúlta Európában, gőzzel hajtott autók repkednek az égen és az ember már régen meghódította a Holdat

Címkék: miújság fantasyhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr812528779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Turanga Leela 2010.12.21. 15:36:36

Izgalmasnak ígérkezik. Kíváncsian várom.
süti beállítások módosítása