Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Romantika és vigyorgás a mozikban 2011-ben

2010.12.23. 13:08 koimbra 2 komment

A romantikus alkotások, vígjátékok és ezek egyvelegének kedvelői most még nem panaszkodhatnak, hiszen 2011-ben is szép felhozatal lesz ezekből a művekből. Az már más kérdés, hogy ezek minősége meg fogja-e haladni a várt szintet. Alább egy nagyobb összeállításból mazsolázgathatsz, amihez van poszter vagy előzetest, azt kitettem.

Owen Wilson és Jason Sudeikis házas embereket játszanak a Hall Passban.   A Farrelly fivérek vígjátékában a két férfi jó barátságban áll egymással, felettébb megörülnek, mikor feleségeik (Jenna Fischer és Christina Applegate) engedélyt adnak számukra, hogy egy hétvégén azt csináljanak, amit csak akarnak. Ha hazatérnek nem tesznek fel kérdéseket. A forgatókönyvet Pete Jones & Kevin Barnett vetette papírra, előbbi az Ellopott nyár (Stolen Summer), utóbbi pedig az Agyő, nagy Ő! (The Heartbreak Kid) szkriptjét körmölte le. Alyssa Milano,  Alexandra Daddario, Vanessa Angel és Richard Jenkins is fel fog tűnni a vígjátékban. Eredetileg úgy volt, hogy Amanda Bynes is játszott volna a produkcióban, de a pletykák szerint viselkedése miatt meg kell válni tőle, bár a hivatalos indoklás szerint egyéb elfoglaltságai miatt volt kénytelen elhagyni a fedélzetet. Jövő év február 25-én mutatják be a filmszínházak (Amerikában).



 

Ron Howard rendezte a Dilemma (eredetileg Cheaters címen futott) vígjátékot, amelyben Vince Vaughn, Kevin James, Jennifer Connelly és Winona Ryder komédiázik. A forgatókönyvet Allen Loeb vetette papírra és Vaughn producerként is kivette a részét a filmből. A két férfi főszereplő jó barátok lesznek az alkotásban, akik egyben üzleti partnerek is. Ám Vaughn karaktere rájön, hogy cimborájának (James) a  felesége (Ryder)  félrelép és kezdetben még nem tudja, hogy mihez is kezdjen ezzel az információval. A szeretőt Channing Tatum testesíti meg, Queen Latifah pedig annak a vállalatnak az egyik fejese lesz, ahol a két főszereplő dolgozik. Itthon január 27-től látható.
 


 

Adam Sandler jövőre a Jack and Jill-ben vígjátékban is játszik, a színész egy ikerpárt fog megformálni, akik közül az egyik lány. Jack egy családos ember lesz, akit Hálaadáskor meglátogat testvére, Jill, csakhogy ezután nem akar elmenni. Katie Holmes és Al Pacino is leszerződött a vígjátékra, előbbi Sandler feleségét játssza, utóbbi pedig egyszerűen csak önmagát alakítja. A rendezői székből Dennis Dugan osztogatta az utasításokat. Dugan régóta dolgozik Sandlerrel, pl. ő dirigálta az Apafej (Big Daddy), Nagyfiúk (Grown Ups) és a Ne szórakozz Zohannal (You Don't Mess with the Zohan) filmeket. (Előzetes még nincs, egy forgatáson készült képet azért kirakok)
 


A Zookeperben Kevin James egy állatkertben dolgozik, aki nehéz döntés elé kerül: fel kell mondania, különben elveszíti a barátnőjét. Az állatok azonban nem akarják elveszíteni szeretett gondozójukat és úgy döntenek, hogy segítenek neki, ennek érdekében megszegik azt a szabályt, miszerint nem beszélhetnek emberekkel. Adam Sandler egy majomnak, Jon Favreau pedig egy medvének kölcsönzi a hangját, az oroszlánt pedig Sylvester Stallone szólaltatja meg.  Frank Coraci, a Távkapcs (Click) rendezője vezényelte le a filmet. A bemutató idén októberre volt kitűzve, ám ezt átpakolták 2011 júliusára.


 
Martin Lawrence
eddig kétszer álcázta magát öreg néninek és most még egyszer belebújik ebbe a jelmezbe. A Gagyi mami - Mint két tojásban Brandon T. Jackson játssza a fiát aki egy ügyben fontos szemtanú lesz és el kell rejteni. A legbiztosabb megoldásnak az tűnik, hogy őt is átváltoztatják nőnek és egy lányiskolában bújnak el. John Whitesell, a franchise második részének rendezője készíti a vígjátékot, a forgatás áprilisban indul Atlantában. Hazai bemutató: február 17.


 

Sandler egy nőcsábászt játszik a Kellékfeleségben (Just Go With It), aki mindenkinek beadja, hogy házas, de a kapcsolata a nejével már régen megromlott és nagyon szerencsétlenül érzi magát. Azonban találkozik egy nővel, akivel hosszabb távra tervezne, ám a hölgyemény megtalálja a gyűrűt és lelép. Emberünk ezt nem hagyja annyiban, ha már úgyis belemerült a sok hazugságba, hát gyárt még néhányat, felkéri egy ismerősét, hogy játssza el elvált feleségét, így vissza tudja szerezni a nőt.  Sandler mellett Jennifer Aniston játssza a főszerepet, de feltűnik még Nicole Kidman,  Bailee Madison, Heidi Montag, Brooklyn Decker. A produkciót Dennis Dugan dirigálta, érdekes, de Rob Schneider nevét nem találtam a stáblistán. Itthon március 3-tól látható.



 

A Másnaposok hatalmas sikert ért el,  a stúdió pedig rögtön be is rendelte a folytatást. Ebben a négy jó barát az egzotikus Thaiföldre utazik. Az las vegasi felejthetetlen legénybúcsú után Stu egy visszafogottabb úgymond elő esküvői bulit szervez. Azonban a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy eltervezték. Álmodni se mertek volna arról, ami Bangkokban velük történik. A főbb szerepeket ismét  Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha játsszák, de Mike Tyson és Ken Jeong is újra feltűnik és Liam Neeson is cameozik. A rendezői székből Todd Phillips osztogatta az utasításokat. Amerikában május 26-tól vetítik.


A Csak szexre kellesz (No Strings Attached) filmben   Ashton Kutcher Natalie Portmannel jön össze.   Ivan Reitman rendezte a produkció,  reméljük élvezhető alkotást fog prezentálni, hisz elég régen készített már élvezetes produkciót.  Portman és Kutcher jó barátokat játszanak, ám egy nap majdnem lefekszenek egymással. Magyarországon február 10-től adják.


Az Arthur vígjáték 1982-ben 2 Oscar-díjat is hozott, jövőre érkezik a feldolgozása. Russell Brandre bízák a főszerepet, aki egy iszákos milliomost játszik, majd beleszeret egy lányba. Ám a férfi családjának ez egyáltalán nem tetszik és arra kényszerítik, hogy válasszon a vagyona és a nő között. Nick Nolte, Helen Mirren, Jennifer Garner, Luis Guzman, Greta Gerwig bukkan fel Brand mellett. Jason Winer eddig a tévé világában ténykedett, többek között a Modern család sorozatot is ő készítette, ez az első mozis rendezése. Amerikában április 8-án küldik a mozikba. Egy kép a forgatásról.


2003-ban a világ még egy brit kémet ismerhetett meg, ő pedig nem más, mint Johnny English. A Titkosszolgálatnak dolgozik, de nem tartozik a legjobbak közé, úgy alakul, hogy az összes kémet kiiktatják és csak Anglia végső remény English lesz, aki nem tudja, mi a félelem. Nem tudja, mi a veszély. És úgy egyáltalán nem tud semmit. Az Universal és a Working Title Films közösen hozza tető alá a második részt, amiben  Rowan Atkinson újra eljátssza egykori szerepét.  A forgatókönyvet Hamish McColl tette le az asztalra, az úriember korábban a Mr. Bean nyaral szkriptjét vetette papírra. Oliver Parker, a Dorian Gray és a St. Trinian's - Nem apácazárda rendezője készíti a produkciót. Angliában július 29-től lehet rá beülni.



 

Jane Austen Értelem és érzelem művén alapszik a From Prada To Nada vígjáték, amelyben két lánytestvér apjuk hirtelen halála után fura nagynénjükhöz költözik. Camilla Belle és Alexa Vega játsszák a két főszereplőt, a rendezői teendőket Angel Gracia látta el, aki eddig csak a 5NY - Heiß auf Erfolg tévéfilmet készítette. Amerikában január 28-tól vetítik.


 A Relativity Media és az Imagine Entertainment jövő év márciusában mutatja be a Take Me Home Tonight (korábban Kids in America címen futott) dramedyt. A film forgatásához 2006 végén láttak hozzá, érthetetlen, hogy miért vártak ennyit a premierrel. Miért pont most érkezik a filmszínházakba? És miért vártak ennyit vele?  A rendezői teendőket Michael Dowse látta el, míg a főbb szerepekben Topher Grace, Anna Faris, Dan Fogler, Teresa Palmer, Michael Biehn, Michelle Trachtenberg és Demetri Martin lesz láthatóak. A történet 1988-ban játszódik és a felnőtté válás küszöbén tébláboló fiatalokat állít a középpontba.


Justin Timberlake, Molly Shannon,
Cameron Diaz,  Jason Segel, Lucy Punch és Elizabeth Halsey is aláírt a Bad Teacher filmhez. Diaz egy nagyszájú általános iskolai tanárt játszik, akivel szakít barátja. A nő erre a helyettesítő tanárt néz ki magának, de előtte le kell koptatnia annak barátnőjét, aki szintén oktató a suliban. Punch játssza Diaz ellenfelét, Timberlake pedig a helyettesítő tanárt formálja meg. A forgatókönyvet Gene Stupnitsky és Lee Eisenberg vetette papírra, nevükhöz fűződik A kezdet kezdete és a Szellemirtók 3 szkriptje is. A vígjátékot Jake Kasdan, a Narancsvidék direktora fogja levezényelni. Amerikai premier június 17.


Colin Hanks
egy végzőst játszik a HIGH Schoolban, aki pont egy nappal a drogteszt előtt füvezik be és ha kiderül, nem kapja meg a papírokat év végén. Ezért úgy dönt, hogy az egész sulit be fogja tépetni. Adrien Brody játssza Psycho Ed (a képek láttán tényleg pszichonak néz ki) nevezetű dílert, Michael Chiklis pedig az iskola igazgatóját alakítja.


Április 1-je nem csak a Bolondok Napja, hanem ekkor érkezik a Hopp vígjáték is. Ebben a Húsvéti Nyuszit véletlenül elütik, a James Marsden által játszott fickó nem hagyja ott az út szélén, hanem hazaviszi, hogy ápolja. A nyuszi szinte biztos, hogy nem lesz az a nyugodtan a fenekén ülő fajta, Russell Brand kölcsönzi a hangját. Ja igen, élőszereplő/CGI hibrid lesz, az ilyen művekből kevés jó alkotás születik. Egyelőre nem sokat mutatnak a filmből, csak a nyulam-bulam zenélget.


Paul Rudd
bizonyára örül, hogy elvállalta a My Idiot Brother főszerepét, ugyanis négy szépséges színésznővel játszhat, mellette látható lesz Elizabeth Banks, Zooey Deschanel, Emily Mortimer és Rashida Jones is. Banks, Deschanel és Mortimer játsszákaz idealista  Rudd  ambiciózus húgait. A férfi felkeresi mindegyiküket otthonában, felvidítja őket, de ugyanakkor némi káoszt is csinál. Banks egy egyedülálló karrieristát alakít, aki több évet egy divatmagazinnál töltött és várja a nagy sztorit. Deschanel biszexuális lesz a filmben, barátnőjét Jones formálja meg. Mortimer pedig az aggódó anyuka lesz, aki csak tökéletes életet szeretne gyerekeinek, ám eközben házassága darabokra hullik.


Ed Helms
biztosítási ügynököt alakít a Cedar Rapidsban, akit cége elküld az éves    szakmai konferenciára és e miatt el kell utaznia lakhelyén kívülre. Az alkotásban  Sigourney Weaver, John C. Reilly, Anne Heche és Isiah Whitlock Jr. is látható lesz.  A rendezői teendőket a Youth in Revolt készítője,  Miguel Arteta vállalta magára, műve Amerikában február 11-én kerül bemutatásra.


A filmtörténelem során már számtalan szobrászművészt csodálhattunk meg, ám ha minden igaz egyikük sem használt művéhez vajat. A Weinstein Company égisze alatt készül el a Butter, amelyben nem csak ilyen tevékenységet végző karakterek lesznek, hanem még versenyezni is fognak egymással.  Jim Field Smith, a Túl jó nő a csajom (She's Out of My League ( rendezője vezényelheti le a vígjátékot, Jennifer Garner, Kate Hudson, Ty Burrell, Rob Corddry már korábban leszerződött a filmre, majd  Ashley Greene  csatlakozott a szereplőgárdához.  Greene Kaitlen Picklert fogja eljátszani, aki egy lázadó tini lesz.  A forgatás a jövő héten veszi kezdetét. A film középpontjában egy fiatal árva áll, akit magához vesz egy család, hamarosan kiderül, hogy a lány nagy tehetség a vajszobrászatban. Be is nevez a helyi bajnokságra, ahol a legnagyobb ellenfele a visszavonult bajnok felesége

Will Ferrell játszhatja az Everything Must Go  főszerepét. A film 10 millió dollárból készül, ami töredéke azoknak az alkotásoknak, amiben Ferrell is feltűnik. A színész által alakított karaktert kirúgják állásából és még felesége is kizárja a házukból, a holmijait pedig kipakolja a házuk elé. A férfi a következő napokat azzal tölti, hogy ezeket a cuccokat megppróbálja eladni. Az eddig reklámokat készítő Dan Rush rendezheti a filmet.  Rebecca Hall, Laura Dern, Michael Pena is leszerződött a produkcióra.

A Lake Effectsben Sara Los Angelesbe költözik, ahol jogot tanult, testvére Lily pedig marad a szüleiknél és művészetet tanít. Miután édesapjuk elhalálozik Sara hazatér, egy nap Lilyvel belefutnak egy fura csoportba, akik amolyan szörnyvadászaton vannak. Úgy vélik a közeli tóban egy loch ness-i szörnyhöz hasonló lény él közeli tóban. A következő hetekben sok mulatságos és kalandos helyzetbe kerülnek. A főbb szerepekben  Scottie Thompson, Jane Seymour, Madeline Zima és Jeff Fahey lesz látható.

Liev Schreiber és Helen Hunt egy new york-i párt játszanak az Every Dayben, akik éppen romantikus válságban vannak. Richard Levine , a Kés/Alatt rendezője és írója készítette a filmet, Carla Gugino, Eddie Izzard és Brian Dennehy is feltűnik a filmben.

Adam Sandler az egyik írója és producere a Born to Be a Star filmnek. A sztori középpontjában egy kisvárosi figura áll, aki rájön szülei titkára. Az ősök a 70-es évek egyik legismertebb pornósztárjainak számítottak. A srác ezért Hollywoodba költözik, ahol azt reméli, hogy szülei örökébe léphet és a világ legjobb, legismertebb pornószínésze lesz. Sandler eléggé elfoglalt, így a főszerepet nem magára osztotta, hanem Nick Swardsonra, Stephen Dorff lesz Dick Shadow, Don Johnson egy rendezőt játszik. Christina Ricci lesz a pornósztár álmokat dédelgető főkarakter barátnőjét, tőle sem áll mesze az erotika, A lánc című drámában elég könnyen szétrakta a lábát.  A filmet Tom Brady rendezhette, április 22-től lehet rá beülni Amerikában.

Steve Carell és Ryan Gosling már elkötelezte magát a Crazy, Stupid Love vígjáték mellett, majd Emma Stone,  Julianne Moore, Kevin Bacon, Marisa Tomei és Crystal Reed is leszerződött a filmre. .  A történet szerint Carell figuráját elhagyja a felesége, a férfit egy nőfaló agglegény (őt Gosling játssza) karolja fel és megtanítja hősünket csajozni. Ezen kívül Carell karaktere megpróbálja gyerekeivel helyrehozni a kapcsolatát. Azt nem tudni, hogy Stone kit fog játszani, állítólag nagy spoilert sütnének el, ha már így az elején elmondták volna, hogy kit fog megformálni a színésznő, annyit fűztek hozzá, hogy egy olyan kulcsfigurát fog játszani, aki az egész filmet összetartja.  A rendezői poszton az I Love You, Philip Morris készítői, John Requa és Glenn Ficarra ténykedhetnek, a forgatás akkor veszi kezdetét. Július 29-én mutatják be.

Steve Carrellt láthatjuk a Burt Wonderstone vígjáték főszerepében.  A forgatókönyvet John Francis Daley és Jonathon Goldstein vetették papírra, a nevükhöz fűződik a Horrible Bosses is, amelyen már az utómunkálatokat végzik. Carell egy vegasi bűvészt fog játszani, aki véletlenül megöli partnerét. Szeretné önbecsülését helyreállítani és e közben a riválisával is versenyre kel. Egyelőre még nem találtak meg a megfelelő rendezőt és a forgatás kezdete sem ismert.

Anna Farist kérték fel a What's Your Number vígjáték főszerepére, a színésznő a filmben egy olyan nőt játszik, aki  elhatározza, hogy meglátogatja azokat, akikkel régen együtt járt, hátha megtalálja köztük az igazit. Zachary Quinto, Ryan Phillippe, Chris Evans, Chris Pratt, Andy Samberg és Mike Vogel is felbukkan az alkotásban. Mark Mylod, az Ali G Indahouse rendezője készítette a filmet.  Április 29-től adják a mozik.

David Gordon Green már régen befejezte a Your Highness fantasy filmet, ám az csak jövőre kerül bemutatásra, a rendező azonban jövőre érkezik még egy produkcióval, a The Sitter akció-vígjátékkal. Jonah Hill már korábban elkötelezte magát az alkotás mellett, majd  Sam Rockwellt sikerült megnyerni az egyik főszerepre. Hill egy olyan fickót játszik, akire rábíznak néhány gyerkőcöt, azonban a dolgok rosszra fordulnak. Feltűnik két drogdíler, akik az eltűnt kábszerüket keresik, Hillt és a gyerekeket végigüldözik Manhattanen. Rockwell formálja meg az egyik dílert, a másikat J.B. Smoove játszhatja. Max Records, Kevin Hernandez és Landry Bender lesznek a gyerekek. A három ifjú közül Records rendelkezik nagyobb tapasztalattal, láthattuk az Ahol a vadak várnak (Where the Wild Things Are) és a Szélhámos fivérek (The Brothers Bloom) filmekben, míg Hernandez eddig csak egy-két tévés produkcióban tűnt fel, Bender pedig még csak most került a szakmába.

A The Change Up vígjátékban Jason Bateman és Ryan Reynolds fog egymással testet cserélni. Egyikük laza életvitelt folytató fickó, a másik pedig egy komoly, családos ember. Leslie Mann és Olivia Wilde erősítik a női vonalat, a rendezői poszton David Dobkin, az Ünneprontók ünnepe alkotója forgolódott. Amerikában augusztus 5-től lehet rá jegyet váltani.

A Valentin nap (Valentine's Day) sztárokkal telepakolt romantikus film szépen fog termelt a kasszáknál, ezért felkérték Katherine Fugate forgatókönyvírót, hogy írja meg a folytatást, ami Szilveszter napján játszódik.  A stúdió azt remélte, hogy már idén decemberben a mozikba küldheti a produkciót, Fuguate igyekezett is, ám a stúdió valószínűleg belátta, hogy ilyen gyorsan nem tudnák összedobni az alkotást, ezért inkább jövőre tették át a bemutatót, a New Year's Eve romantikus filmet Garry Marshall rendezheti meg. Ismét rengeteg ismert arc lesz látható a produkcióban: Robert De Niro, Michelle Preiffer, Asthon Kutcher, Abigail Breslin, Jake Gyllenhaal, Jessica Biel, Zac Efron, Halle Berry, Hilary Swank, Sarah Jessica Parker.

2011-ben befut a Harold és Kumar harmadik felvonása. Ebben a két jó barátmár benne járnak a harmincas éveikben, külön élnek, nem tartják egymással a kapcsolatot. Előbbi megházasodott, abbahagyta a drogozást, egy gyönyörű lakásban él és a Wall Streeten dolgozik. utóbbi ezzel szemben egyedül él régi lakhelyükön, orvosi engedélyét felfüggesztették marihuána birtoklás miatt. Kumar egy nap kap egy csomagot, amit Haroldnak címeztek, ezért fel is keresi régi cimboráját. Kumarnak itt sikerül Harold apósának a karácsonyfáját felgyújtania, ami természetesen a tűz martalékává válik. A duónak ezután fel kell kutatnia egy olyan fát, amivel pótolni tudnák a régit. Természetesen ismét Kal Penn és John Cho játssza a két főhőst és Neil Patrick Harris is visszatér. Elias Koteas, Danny Trejo, Danneel Harris is felbukkan.

Topher Grace a Coxblockerben össze szeretne jönni álmai nöjével, ám ebben akadályozza a hölgy ex-barátja, akit Seann William Scott játszik. A rendezői teendőket Greg Coolidge látja el, egyelőre nem tudni, hogy mikor indul a forgatás.

Kat Dennings, Josh Lucas, Andie McDowell szerződött le a Daydream Nation romantikus vígjátékra, ahol egy nő úgy dönt, hogy inkább vidékre költözik, ahol azonban szerelmi háromszögbe keveredik egykori gimis tanárával és egy füves fickóval, aki korábban osztálytársa volt.

Vera Farmiga és James Caan lépett fel a Henry's Crime fedélzetére lKeanu Reeves Reeves egy jólelkű fickót alakít, akit ártatlanul gyanúsítanak meg egy buffalói bank kirámolásával. Sacha Gervasi, az Anvil metál banda dokumentumfilmjének a forgatókönyvírójára bízták a szkriptet. Malcom Venville rendezheti a produkciót. Farmiga azt a nőt fogja játszani, akibe Reeves fülig szerelmes lesz. A produkció a Reeves által alapított Company Films első alkotása lesz. A forgatás még ebben az évben elkezdődik New Yorkban.

A LOL-t elég sokan használják kis hazánkban is, össze lehet ezzel futni egyes kommentek esetében de elég sok tini használja. Jelentése hangosan nevetni. Ezzel a címmel fog elkészülni egy amerikai vígjáték is,,amely  egy 2008-as francia tfilm feldolgozása lesz. Az eredetiben Sophie Marceau és Christa Theret játszották a főszerepet, a remake-re néhány hónapja sikerült megnyerni Miley Cyrust,  Demi Moore-t,  Ashley Greenet és Thomas Jane-t fog nevetgélni. A francia verzió rendezőnője, Lisa Azuelos dirigálhatja a hollywoodi változatot. A történet középpontjában egy 15 éves lány áll (Cyrus), akivel szakít a szexuálisan érettebb barátja, ami után csaj pedig a legjobb barátjával csap egy görbe estét. Eközben a 40 éves elvált anyja (Moore) keményen azon dolgozik, hogy rendbehozza saját életét. Jane Cyrus apját alakítja, míg Greene egy vadóc gimis csajt formál meg.

Eddie Murphy játszhatta volna Richard Pryort a róla szóló életrajzi filmben. Teltek a hónapok, Murphy pedig kiszállt, nem tudni, hogy miért, de már nem érdekelt a filmben. Helyére Marlon Wayans kerül, aki szintén nagyrészt humortalan vackokban szerepel, csak örülhet, hogy egy olyan színészt formálhat meg, mint Pryor. Adam Sander és Chris Rock lesznek a producerei a Richard Pryor: Is It Something I Said? címre hallgató filmnek és Bill Condon fogja rendezi az életrajzi filmet, a forgatás 2010 tavaszán indulhat meg.

Eredetileg úgy volt, hogy  hogy Bette Midler, Sam Rockwell, Kim Catrall és a popcsillag Pixie Lott lesznek a Sweet Baby Jesus főszereplői. Rockwell sajnos mégsem játssza el Józsefet és Catrall is elhagyta a feldélzetet, helyükre Adrien Brody és Sharon Stone érkezett. Brody egy József nevű személyt fog játszani, aki terhes tini barátnőjével, Máriával Bethlehembe érkeznek Karácsony táján. A városka lakói közül egyre többen kezdik azt hinni, hogy hamarosan tanúi lesznek a Második Eljövetelnek. Máriát Lott fogja játszani, az alkotók először Britney Spearst szerették volna a szerepre, Stone pedig Darlenét, Mária anyját alak A történet a 70-es években fog játszódni, József és Mária hippifigurák lesznek. A vígjátékot Peter Hewitt, a Műkedvelő műkincsrablók és a Garfield rendezője készíti.

Se rendezője, se főszereplője nincs még a Take Me To The Leader-nek, pedig igyekezniük kellene, ha jövőre be szeretnék mutatni. A történet szerint egy NASA-nál dolgozó gondnok véletlenül az űrben köt ki, majd mikor visszatér a Földre az emberek azt hiszik, hogy ő egy idegen lény.

Eddie Murphy egy irodalmi ügynökség anyagias főnökét alakítja, aki arra jön rá, hogy már csak 1000 szót mondhat ki, aztán meghal. A film címe: A Thousand Word.
 Kerry Washington (Ray, Az utolsó skót király) lesz a női főszereplő, ő alakítja a filmben Murphy feleségét, aki azt szeretné, hogy több időt töltsön vele és fiával a férje.

Egy testvérpár édesanyja elhalálozik a Thicker vígjátékban, ők pedig mindent megtesznek, hogy megszerezzék azokat a dolgokat, amelyekről úgy gondolják, hogy őket illetik meg.  Főbb szerepekben: John Goodman, Guy Pearce, Alison Pill, Fairuza Balk, Peter Stormare , Christopher Lloyd. A rendezői teendőket Terry Nemeroff látja el.

Raja Gosnell kutyás vígjátéka a negatív vélemények ellenére is jól hozott a mozikban, a Gazdátlanul Mexikóban (Beverly Hills Chihuahua) ezért kap egy folytatás. Alex Zamm, a Bigyó felügyelő 2 (Inspector Gadget 2 ) folytatásának alkotója hozza tető alá a produkciót.

Címkék: előzetes2011

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr552532707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tomphika 2010.12.24. 13:12:28

Úgy látom nem igazán mozgatta meg a népet se a romantika, se a vígjáték. Talán nem szerettek nevetni? Ez a Hall Pass szerintem ígéretesnek tűnik.
süti beállítások módosítása