Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

UIP hírek

2010.12.27. 19:08 koimbra Szólj hozzá!

A nézőknek tetszik De Niróék vígjátéka

    A kritikusok alaposan leszedték a keresztvizet az Utódomra ütökről, az amerikai közönség azonban most sem zavartatta magát. A vígjáték első hétvégéjén több mint 48 millió dollárt hozott, megszerezvén a toplista első helyét. A sikerben nagy szerepe lehetett a sztárparádénak, hiszen az ismét paranoiás apóst játszó Robert De Niro mellett Ben Stiller, Dustin Hoffman és Barbra Streisand is újra erősíti a csapatot.
    A maga műfajában szintén szép sikert könyvelhet el a Coen-fivérek westernje, A félszemű, amely viszont a kritikusok kedvence (a Rottentomatoes ítészportálon 86 százalékon áll). A Jeff Bridgest és Matt Damont felvonultató mozi 36 millió dollárt hozott, ez Coenék eddigi legjobb nyitása.
    (Little Fockers – már a mozikban!)
    (True Grit – hazai bemutató: 2011. február 17.)


Harrison Ford nem akarja Indiana Jones halálát

    Harrison Ford sajtósai nem győzik cáfolni a rémhírt, hogy a színész egyszer és mindenkorra le akar számolni Indiana Jonesszal. A kacsát a Showbiz Spy szórakoztatóipari portál rebbentette fel, egész kis sztorit kanyarítva a rajongókat bizonyára megrémítő ötletből. Eszerint Fordnak elege van az ostorpattogtató régészprofesszor kalandjaiból, és stílusos távozást kíván neki. A rémhír szerint sorozat egyik atyja, George Lucas ellenzi az ötletet, míg a másik, Steven Spielberg hajlana Indy kivégzésére. Nos, mindebből semmi nem igaz, a hős halhatatlan marad, legfeljebb nyugdíjba megy, átadván a stafétabotot a fiataloknak.
Az Indiana Jones ötödik része nem várat sokat magára, jelenleg a sztori kikanyarításánál tartanak. Fordot addig egy westernben láthatjuk, amelyben űrlények ellen vezeti kis csapatát. A Cowboyok és űrlények egy kultikus képregény moziváltozata.
(Cowboys & Aliens – hazai bemutató: 2011. augusztus)

Megjelenik Ashton Kutcher állítólagos barátnőjének pornója

Hiába fenyegetőztek Ashton Kutcher ügyvédei, kiadják Amerikában Brittney Jones pornóvideóját. Ő az a 21 éves hölgy, aki azt állítja, viszonya volt Ashtonnal. A színész hevesen cáfol, a lavina azonban már elindult, mindenki arról beszél, hogy megcsalta feleségét, Demi Moore-t.
Az ügyvédi fenyegetésekkel annyit azért sikerült elérni, hogy a szóban forgó felnőttfilm beharangozójában nem említik Ashton nevét, csupán annyi szerepel, hogy Brittney egy „nagyon nős Hollywoodi híresség” ágyában fordult meg. Így is érthető minden, de a cég – a Vivid Entertainment – nem perelhető.
 A moziban legközelebb Natalie Portmant láthatjuk Ashton ágyában a Csak szexre kellesz című romantikus vígjátékban. A történet két hőse megállapodik abban, hogy jó barátként kötöttségek nélkül szexelnek, ám kiderül, érzelmek nélkül mégsem megy.
(No Strings Attached – hazai bemutató: 2011. február 10.)

Az amerikai rasszisták támadják a Thor-filmet

 A Thor című szuperprodukció bojkottjára szólít fel egy amerikai szervezet, amely a fehérek felsőbbrendűségét hirdeti. A Council of Conservative Citizens (Konzervatív Polgárok Tanácsa) azt nehezményezi, hogy a képregényből készült filmben az egyik istent egy fekete bőrű angol színész játssza, márpedig szerintük a norvég mitológiában ilyesmi nem fordulhat elő.
 A szerzői jogokat birtokló Marvel Comics nem szállt vitába a szervezettel, inkább ügyesen megkerülte a kérdést. A kiadó szerint a Thorban szereplő istenszerű asgardiak nem konkrétan a Walhalla istenei, inkább idegen lények, akik valaha a Földön is jártak, és hatással voltak az emberi civilizáció fejlődésére, így a vikingekére is. Heimdall istent tehát nyugodtan játszhatja az afrikai ősökkel bíró Idris Elba. (A hip-hop zenészt a Drót című sorozatból is ismerhetjük.)
 (Thor – hazai bemutató: 2011. április)

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr242542538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása