Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Falling Skies előzetes - A tévében is támadnak az idegenek

2010.12.28. 12:34 koimbra 1 komment

Jövőre nem csak a mozikban tűnnek fel az idegenek, de a tévében sem lesz hiány földön kívüliekből. A Falling Skies sorozat producere Steven Spielberg, aki mutatott már be védtelen-aranyos űrlényt és inváziós sereget is elhozott már a Földre. Ezúttal az utóbbiakkal lesz dolga az emberiségnek. A széria júniusban debütál a tévében, a főszereplő pedig Noah Wylie lesz, aki nem csak orvosi köpenyt viselt a Vészhelyzetben, de kalandorként is bemutatkozott a Titkok könyvtára tévéfilmekben. Mellette Sarah Carter, Colin Cunningham és Moon Bloodgood lesz látható.

Címkék: sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr822543814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BLUNTSIDE 2010.12.29. 18:33:17

A trailerben látható idős ősz hajú katona nem más mint Cpt. Dale Dye százados, egy élő háborús legenda. Számos katonai-múvinak volt a hivatalos tanácsadója, a legismertebb talán az Elit Alakulat (Band of Brothers). Ennek forgatása megkezdése előtt a színészeknek részt kellett venniük egy kőkemény katonai alapkiképzésen, melybe ejtőernyős kiképzés is tartozott. Ezt a kiképzést vezette Dye.
süti beállítások módosítása