Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lydia Hearst-Shaw kifigurázza Lindsay Lohant. Már ha Lohanék engedik

2010.12.29. 11:02 koimbra 1 komment

Lydia Hearst-Shaw nagyjából abból él, mint Paris Hilton. A hölgyemény jó családba született, William Randolph Hearts kiadó dédunokája  és így nagyjából  a figyelem középpontjában van, ám kevésbé felkapott, mint Hilton. De azért e mellett újságíróként és modellként is dolgozik, olykor pedig bevállal egy-két szerepet is, többek között A pletykafészek (Gossip Girl) sorozatban is látható volt. Shaw-t nyerték meg a Dogs in Pocketbooks vígjátékba is, amelynek forgatókönyvét Charles Casillo vetette papírra. Castillo bevallottan Lindsay Lohan problémás, alkoholos, rehabos életét vette alapul, mikor lekörmölte a szkriptet, a központi szereplőnek pedig meggyűlik a baja rendőrökkel, a médiával és a paparazzikkal. Hozzátette, hogy azért választották ki Shawt a főszerepre mert nagyon szép, elbűvülő, de e melletdia t eléggé tájékozott és okos is, ráadásul ő olyan szupermodell, aki képes színészkedni.

Az már biztos, hogy a film megvalósulása sem lesz egyszerű, mivel Lohan édesanyja és édesapja jogi útra terelné a dolgot, azt fontolgatják, hogy pert indítanának a készítők ellen, hogy így akadályozzák meg a produkció elkészülését.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr732545724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2010.12.29. 14:08:52

tudna még valamit rontani ez a film a lányuk jóhírén, esetleg a tényeken?
süti beállítások módosítása