Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Chomet szakít a 2D-s animációval

2010.12.30. 11:46 koimbra 1 komment

A The Playlist oldal készített egy interjút Sylvain Chomet francia rendezővel. A direktort eddig háromszor jelölték Oscarra, a Belleville randevú - Francia rémes a legjobb dal és a legjobb animációs kategóriában, a La vieille dame et les pigeons műve pedig a legjobb animációs rövidfilm szekcióban volt esélyes, hogy elvigye a szobrocskát. Chomet elárutla, hogy most még fogalma sincs, hogy mihez lát hozzá legközelebb, de az biztos, hogy a 3D-t előnyben részesíti.

"Most még nem tudom, hogy mi lesz a következő filmem, de nem hiszem, hogy 2D-s lesz. A 2D-s animáció túl sok időt vesz igénybe, nagyon hosszú ideig tart megcsinálni. Szóval vagy egy 3D-s animációhoz látok hozzá vagy egy élőszereplős filmbe, attól függ. Sok projekt van az asztalomon és valamikor döntenem kell, hogy melyiket részesítsem előnyben. De határozottan biztos vagyok benne, hogy a következő művem 3D-s lesz vagy élőszereplős." - mondta Chomet

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr572547933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agyvihar · http://agyvihar.blog.hu/ 2010.12.30. 12:05:01

Gondolom itt nem elsősorban a 2D-3D ellentétéről van szó, hiszen 2D-s animációt is lehet számítógépen csinálni, és akkor az sem tart tovább.

Inkább 2D-s kézzel rajzolt vs. számítógépes animációról lehet szó, és ha már úgyis géppel van, akkor miért ne legyen 3D.
süti beállítások módosítása