Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Depp, a turista és a sporthorgászok

2010.12.30. 16:06 koimbra Szólj hozzá!

Már tegnap bemutatták Az utazót, ma pedig még két film is befutott a magyar mozikba.

Az utazó (The Tourist): 100 millióból készítették el az Anthony Zimmer amerikai feldolgozását, hiába szerződtettek sztárokat (Johnny Depp, Angelina Jolie), a thriller megbukott. A történet szerint egy amerikai férfi olaszországi körútja során megismerkedik egy nővel, aki veszélyes helyzetekbe keveri.

Sporthorgászat (Pescuit sportiv): 2007-es román dráma. Ebben egy párocska piknikezni indul egy hétvégére, de elütnek egy prostit, aki szerencsére nem szenved súlyos sérüléseket. A nőt magukkal viszik, de az később befurakodik életükbe.

Északi karácsony (Hjem til jul): Norvég film, a történések is egy norvég faluban játszódik, ahol néhány ember útja keresztezi egymást karácsony este. Bent Hamer, az O'Horten rendezője készítette a filmet.

 

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr172548548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása