Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tomar-Re a Zöld Lámpásból

2010.12.30. 10:11 koimbra 2 komment

A The Daily Blam leközölt egy képet a Zöld Lámpás (Green Lantern) képregényfilmből, amelyen Tomar-Re látható. Ő is a zöld lámpások csapatát erősíti. a Xudar bolygón született és tudós volt, mielőtt felhúzta volna a gyűrűt. (A wikipedián többet megtudhatsz róla.) A filmben Tomar-Re csak mellékszereplő lesz, Ryan Reynolds játssza a főhőst és a Warner azt tervezi, hogy még a bemutató előtt hozzálát a folytatáshoz.

Címkék: képben green lantern képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr162547711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2010.12.30. 10:20:59

Ez a kép viszont biztató!

Itt a ruha is jobb, mint Reynolds-on.

L'Angelus 2011.02.13. 15:34:30

A Warner 4 film után irgalmatlanul szarrá verte atomba a Superman-franchise-t. Aztán a Warner 4 film után irgalmatlanul szarrá verte atomba a Batman-franchise-t. És úgy tűnik, mindkét szartengerbőúl ugyanaz az ember húzza ki végül őket. Remélem ezt a bravúrt nem akarják a Zöld Lámpással is eljátszani.
süti beállítások módosítása