Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Wilson találkozik a gonosszal

2010.12.31. 13:28 koimbra Szólj hozzá!

Megfilmesítik Thomas Berger regényét, a Meeting Evilt. A forgatás január 8-án indul Chris Fisher, az S. Darko rendezőjének vezénylete alatt.  A start kezdete előtt sikerült leszerződtetni  Samuel L. Jacksont, Luke Wilsont és Leslie Bibbet a noir thrillerre.

Wilson egy John Felton nevű ingatlan eladót játszik, akit a gazdasági válság igen mélyen érint, kirúgják állásából. Egy nap kopogtatnak az ajtaján, akkor még nem tudja, hogy a megtestesült gonosz áll a küszöbén. Az illető Richieként (Jackson) mutatkozik be, drága cipőt és baseball sapkát visel. Arra kéri Feltont, hogy vigye el a legközelebbi benzinkútig, ugyanis autójából kifogyott a nafta. Ám a kútnál sokkoló dolgok történnek és ettől kezdve Felton csúnya esetekbe keveredik bele. A nap végén pedig szörnyülködve veszi észre, hogy Richie az ő nappalijában beszélget a feleségével (Bibb). A kétségbeesett férfinek muszáj valamit kitalálnia. Mit tenne egy átlagos ember, hogy megvédje a családját a gonosztól?

Címkék: miújság könyvből film thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr952550481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása