Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Francis Lawrence-t szeretnék megnyerni az Unbroken megrendezésére

2011.01.04. 20:27 koimbra Szólj hozzá!

Az Universal vásárolta meg Laura Hillenbrand regényének, az Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience, and Redemption könyvnek a megfilmesítési jogait. A stúdió Scott Cooperrel, az Őrült szív (Crazy Heart) rendezőjével vette fel a kapcsolatot, mivel rá szeretnék bízni a forgatókönyvet. A rendezői székbe pedig Francis Lawrence-t, a Legenda vagyok (I am Legend) és a Constantine – A démonvadász direktorát akarják beleültetni.

A történet középpontjában Louis Zamperini áll, aki a második világháborúban lezuhan a Csendes-óceánon és 47 napon keresztül két társával hányódott a tengeren cápákkal körülvéve. 2000 mérföldet tesznek meg így, míg a japán haderő kihalássza és fogolytáborba küldik őket, ahol a szadista főnök kínozza tovább hármójukat.

Szintén az Universal berkein belül készült el az írónő másik regényének a mozis verziója. A vágta (Seabiscuit) 148 millió dollárt termelt világszerte és 7 Oscar jelölést is kiérdemelt.

Címkék: miújság könyvből film drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr442560961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása