Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2011.01.06. 20:52 koimbra Szólj hozzá!

Öt film került ma a magyar mozikba, van, amire több hónapot kellett várni.

Scott Pilgrim a világ ellen (Scott Pilgrim vs. the World): Edgar Wright készítette a hasonló című képregény alapján a filmet, amelyben egy srác csak úgy nyerheti el a kinézett nő kezét, ha legyőzi annak hét gonosz exét. Főszerepben Michael Cera.

Piranha 3D: Alexandre Aja elkészítete a 70-es évek végén bemutatott Piranha feldolgozását. Felbukkannak a kicsiny, de annál vérengzőbb halak, amelyek a közeli, víz mellett lévő városka felé veszik az irányt.

Szerelem és más drogok (Love and Other Drugs): Jake Gyllenhaal és Anne Hathaway főszereplésével forgatta le a romantikus drámát Edward Zwick. A férfi a hódító, aki minden nőt meg akar szerezni. Aztán találkozik egy nővel, aki úgy élvezi az életet, ahogy ő maga.

Tamara Drewe: Stephen Frears filmjében Gemma Arterton játssza a dögös főszereplőt. A nő visszatér szülővárosába, ahol alaposan alaposan felforgatja a kedélyeket.

Hiteles másolat (Copie conforme): francia-iráni-olasz dráma. A történet szerint Olaszországba érkezik egy angol író, hogy az új könyvét reklámozza. Itt ismerkedik egy nővel, akivel közelebbi kapcsolatba kerül.

 

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr412565981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása