Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nincs tervbe véve, hogy Superman és Batman egy filmben tűnjön fel

2011.01.06. 11:12 koimbra 15 komment

A 2000-es évek elején több forgatókönyvíró és rendező bicskája is beletört a következő Superman filmbe, majd a Warner hirtelen úgy gondolta, hogy elérkezett az idő egy olyan produkcióra, ahol a Krypton szülötte és a Denevérember is felbukkan. A tervezetet azonban végül jégre tették. Charles Roven producer egy interjúban elárulta, hogy jelenleg semmi esély arra, hogy a két hős egy filmben bukkanjon fel.

"Talán valaki még gondolkodik rajta, de egyelőre Batman él a saját világában és Superman is elvan a saját világában." - mondta Roven.

A Batman vs. Superman történetét Andrew Kevin Walker írta, majd Akiva Goldsman dolgozta át. Ebben Bruce Wayne már több év szögre akasztotta köpenyét, miután Gordon felügyelőt meggyilkolták. Clark Kent pedig elvált Lois Lane-től és Lana Langgal kerül közelebbi kapcsolatba. Wayne elveszi  Elizabeth Millert, azonban a nászútjukon Joker megöli a nőt, ezért a férfi újra a bűnüldözés útjára lép és kideríti, hogy Lex Luthornak is köze lehet az esethez. A rendezői teendőket Wolfgang Petersenre bízták és Josh Hartnett lehetett volna Superman, de nem sokra már Christian Bale is esélyes volt a szerepre. A forgatás 2003-ban kezdődött volna, ám Petersen a Trója miatt lelépett a fedélzetről, de közölte, ha azt letudja, akkor szívesen megcsinálja a filmet. Végül a stúdió jégre tette a projektet. A Legenda vagyok műben egy pillanatra látható a Batman vs. Superman plakátja, a forgatókönyvíró Goldsman volt, aki poénnak szánta a dolgot.

Címkék: superman batman miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr792564545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2011.01.06. 11:13:53

Wayne hozzámegy Elizabeth Millerhez
A nő veszi el a férfit? Ehehe....

0gre · http://stoneagecomics.comxa.com/index.html 2011.01.06. 12:14:05

Valószínűleg nem a Batman Vs. Superman-t filmesítették volna meg. Az a Batman és Superman logója, mikor a két hős együtt dolgozik, mint erő és ész. Szerintem jó film lett volna belőle.

Alex Mahone 2011.01.06. 14:13:36

Ez a mini szinopszis teljesen oké eddig, csak nem ettől a rendezőtől. De ez még úgyis (a távoli) jövő zenéje.

A plakát pedig tényleg üt :D

countrypecos 2011.01.06. 14:15:51

Nekem nagyon nem jön be. Nem tudom elképzelni a két hőst egy filmben.
De akkora marhaság, hogy végül úgyis megcsinálják, attól tartok.

I3eni 2011.01.06. 14:25:57

Én is megnézném, de csak feltételek között. Az a baj Batman ugyebár nem szuperhős, és a jelenlegi Batman filmek is azért tetszenek, mert sok szempontból reálisak (mondjuk a Begins nem tetszik annyira, inkább a Dark Knightra célzok) Szal ha a 2 "hős" feltűnik egy filmben a realisztikusságnak lőttek. De szerintem össze lehet hozni belőle valami jót is, de a néző nem egy Dark Knightra mozira fog beülni. Aki ezt elvállalja, hogy megcsinálja az bátor lesz és emelem kalapom előtte. Megjegyzem kár, hogy a Superman Returns nem jött be az embereknek ellenben Batman-nel.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.01.06. 14:59:15

A vs. dolog itt gyakorlatilag lehetne and is.
Úgy rémlik, a képregényekben is gyakran fordult elő, hogy úgy reklámozták, hogy vs. de aztán meg együtt dolgoztak. Itt sem lett volna másképp.

Balance Of Power 2011.01.06. 16:18:52

@countrypecos: Ha egy kepregenyben szerepeltek mar tobbszor, akkor miert ne? Gondolom, szeretni fogod a Justice League filmet is ;)

Egyebkent jol remlik az, hogy volt egy Tim Burtom-fele Superman projekt is, ami aztan hamvaba holt?

Shyllard 2011.01.06. 18:10:44

A mostani Batman-t semmiképp sem lenne szabad sztem összeereszteni Superman-nal. Max pár évvel a Batman 3 után szabadna szóba jönnie sztem ennek a projektnek, mire már nem lesz annyira ott az emberek fejében az az igen reális Batman-univerzum, amit Nolan megalkotott. Szval 5-10 év múlva én szíves örömest ülnék be erre a filmre, mert amúgy tuti hangulatos és fasza is lehetne, ha valaki jó rendező kezébe adják.

L'Angelus 2011.02.15. 15:25:50

Az lenne az ideális megoldás, ha Batmannek nem készülne a TDKR után több filmje, de készülne egy modern TV-sorozat belőle, hasonló a Smallville-hez, de jóval sötétebb tónusban. Ha a Warner végül Juistice League filmet akar majd, jól van, de azokból teljesen irtsák ki a gothami univerzumot. Batman soha nem szabad, hogy filmen együtt szerepeljen más DC-hősfigurákkal.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.02.15. 15:38:57

@L'Angelus: Szerény véleményem szerint a Smallville egyfolytában gyilkolja a Superman mítoszt, szóval ahhoz inkább ne hasonlítson semmi... :S

Spawn85 2011.02.15. 16:01:58

@L'Angelus: Eredetileg a Smallville is Batman sorozatnak indult "Gotham City" címmel, csak jogvita miatt váltottak.

@doggfather: Szerintem nem gyilkolja, csak átértelmez egy-két dolgot. Én egyébként szeretem a sorozatot, a 9.-10. Évad pedig, ha nem is zseniális, de nagyon jó. És hát klasszikus szuperhősös sorozat úgysincs most. (Jövőre meg már a Smallville sem lesz ugyebár...)

Spawn85 2011.02.15. 16:04:44

@L'Angelus: Sőt, eredetileg úgy volt, hogy a Smallville 4. Évadjában Bruce Wayne is szerepelni fog, Ian Somerhalder-t le is szerződtették a szerepre, csak akkor forgatták a "Batman Begins"-t és szóltak, hogy Bruce Wayne karaktere ne legyen benne a Smallville-ben. Így Somerhalder végül is egy másik karaktert játszott, és csak 1 évadot maradt a szériában.
süti beállítások módosítása