Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ramirez és Kebbell A titánok harca folytatásában

2011.01.07. 12:10 koimbra Szólj hozzá!

Edgar Ramirez neve nem lehet igazán ismerős, leginkább mellékszerepekben láthattuk többek között a Dominoban, A nyolc tanúban (Vantage Point) vagy a Bourne Ultimatumban. Ramirez lesz Árész A titánok harca folytatásában, amely a Wrath of the Titans címre hallgat. A The Wrap oldal tudomása szerint  a készítők Toby Kebbellt szeretnék meggyőzni Agenor szerepére. Androméda megformálására pedig több színésznő is szóba jött,  Hayley Atwell, Georgina Haig, Janet Montgomery, Dominique McElligott és Clemence Poesy szerepel a stúdió listáján.

Sam Worthington újra eljátssza Perszeuszt, Liam Neeson pedig újra Zeuszként lesz látható, Ralph Fiennes Hádész bőrébe bújuk. A rendezést Jonathan Liebsmanre bízták, aki idén A Föld inváziója: Csata - Los Angeles sci-fi akcióval jelentkezik.

Címkék: miújság sequel titánok harca titánok harca 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr442567140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása