Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rudd és Mann újra eljátsszák a Felkoppintva filmben eljátszott karaktereiket

2011.01.07. 12:05 koimbra Szólj hozzá!

Az Universal még októberben jelentette be, hogy Judd Apatow náluk forgatja le új filmjét és 2012 június 1-én mutatják be a vígjátékot. Se szereposztásról, se tartalomról nem beszéltek akkor. Most kiderült, hogy Paul Rudd és Leslie Mann szerződött le a filmre, ami nem is nagy meglepetés. Apatow alkotásai közül Rudd eleddig csak a Ki nevet a végén?-ből (Funny People) maradt ki. A producer, forgatókönyvíró, rendező felesége, Mann pedig minden olyan műben benne volt, amelyet a férje dirigált.

Mann és Rudd ugyanazt a karaktert fogják eljátszani, mint a Felkoppintva (Knocked Up) vígjátékban, az Universal azonban valamiért azt mondja, hogy ez nem egy spin-off lesz. (Akkor mi?) A Felkoppintva filmben ők ketten boldog házasságban élő párt játszottak, Mann Katherine Heigl testvére volt. Egyelőre nem tudni, hogy Heigl vagy Seth Rogen felbukkannak-e az alkotásban.

Apatow volt a producere a Lepattintva (Forgetting Sarah Marshall) vígjátéknak is, ami szintén kapott egy spin-offot. A Felhangolva (Get Him to the Greek) filmben Russell Brand rocksztár karakterét tették meg központi figurának. Előbbi 105, utóbbi 91 millió dollárt termelt világszerte a mozikban.

Címkék: miújság spin off vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr272567096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása