Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Samberg, Knoxville és Jacobson lehetnek a The Three Stooges főszereplői

2011.01.07. 12:02 koimbra Szólj hozzá!

Az MGM égisze alatt készült volna el a The Three Stooges vígjáték feldolgozása, a főbb szerepekben Jim Carrey, Sean Penn és Beinicio Del Toro szórták volna a poénokat. Ám néhány hónappal később Carrey elmondta, hogy ő már részese a projektnek és szerint az egész tervezetből nem lesz semmi. Ám a Farrelly tesók átvitték a Foxhoz a produkciót és ha minden jól megy márciusban hozzá is láthatnak a forgatáshoz. Egyelőre úgy néz ki a helyzet, hogy Johnny Knoxville, Andy Samberg és az ausztrál komédiás, Shane Jacobson játsszák a három főszereplőt.

Knoxville a Jackass sorozatban és filmekben ökörködött, de benne volt a Hazárd megye lordjai (The Dukes of Hazzard) moziverziójában. Dolgozott már együtt a Farrelly fivérekkel A pofátlan (The Ringer) vígjátékban. Samberg Az örök kaszkadőr (Hot Rod) és a Spancserek (I Love You Man) alkotásban játszott, de a Saturday Night Live-ben is poénkodott. Jacobson az Államokban ismeretlen névnek számít, az ausztrál Top Gear házigazdája és hazájában elvitte a legjobb színésznek járó díjat a Kennyben nyújtott alakításáért. Farrellyék elmondták, hogy a szkript már elkészült és a legjobb színészeket válogatták ki a feladatra. Egyikük sem sztár, de őket ez nem zavarja.

Címkék: remake miújság three stooges

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr152567047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása