Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nem lesz durva az Alkonyat 4 sem

2011.01.08. 14:43 koimbra 4 komment

Robert Pattinson, az Alkonyat (Twilight) főszereplője néhány hónappal ezelőtt elárulta, nagy vágya, hogy a negyedik rész átcsapna hardcore-ba, azaz végre lehetnének benne meztelen jelenetek. A színész álma azonban nem fog megvalósulni, mivel alapvetően a tiniknek szól a produkció és egy R kategóriás alkotás súlyos millióktól fosztaná meg a stúdiót, azaz nem termelne több száz millió dollárt. Wyck Godfrey, a film producere is nemrég megerősítette, hogy senki ne számítson keményebb jelenetekre. "Nem válik szoftpornóvá. A jelenet fontos részét képezi a filmnek, de inkább romantikus és érzéki lesz." (Néhány napja egyébként a Mokkában tárgyalták ki az Alkonyat szexualitásáról.)

Godfrey azt is leszögezte nagyon fontos volt, hogy a gyötrelmes  szülés jelenet is beférjen a PG-13-as kategóriába. Ezt a részt Bella szemein keresztül láthatjuk  "Fátyolos, fájdalommal teli szemmel tekint körbe és azt látja, hogy mindenki rohangál körülötte. Azt fogjuk látni, amit ő lát."

Címkék: miújság alkonyat breaking dawn

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr612569653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.01.08. 17:00:08

SENKI nem nézné meg ha 18+os lenne azt hiszem...

a8zoli 2011.01.08. 19:05:32

elsőt láttam elég is volt.:D

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.01.09. 18:54:57

@a8zoli: Én abból a közepéből 10 percet, és az is elég volt...

Spawn85 2011.01.12. 12:29:42

Mondjuk ez várható volt. Én kíváncsi lennék egy 18+-os Twilight-ra, de nem a szexjelenetek, hanem inkább az egész vámpír-vérfarkas mitológia miatt. Egy kis vérrel fel lehetne dobni a filmet. :)

Persze valószínű így is megnézem, ha már az első három részt láttam. Persze nem vagyok rajongó, de szerintem közel sem nézhetetlen egyik sem. (Persze az is igaz, hogy egyik sem volt életem filmélménye. :) )
süti beállítások módosítása