Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Moritz az Emlékmásról

2011.01.10. 22:26 koimbra 2 komment

Neal H. Moritz producer az Emlékmás (Total Recall) tervezetről beszélgetett a Collider oldallal és elárulta, hogy a film nem lesz 3D, mert megdobná a költségvetést. A Len Wiseman rendezésében készülő projekt így is  200 millióba fog kerülni.

„Szerintem  Wiseman  lenyűgöző világot hozott létre. Egy igazi világot, egy teljesen élethű jövőbeli világot teremtett, ahol a városok egyszerűen túlzsúfolttá váltak, így azok csak felfelé tudtak növekedni. Minden dolog a filmmel kapcsolatban, minden vázlat a produkcióról engem csak egyre izgatottabbá tesz. „ - mondta a producer, hozzátette, hogy „a mi változatunk sokkal közelebb áll a könyvhöz (Philip K. Dick művéhez), a nagy különbség annyi, hogy nem megyünk ki az űrbe. Ahelyett, hogy egy űrhajóval elutaznának egy másik bolygóra olyan szerkezetet mutatunk be, ami a Föld egyik feléről elvisz a másikra.

A főszerepet Colin Farrell fogja játszani, aki már hozzálátott, hogy némi izmot pakoljon magára.

Címkék: remake miújság total recall

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr392575426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2011.01.11. 08:37:20

Partyszemöldök. :-D

Turanga Leela 2011.01.12. 15:01:26

Már mondtam: de kérlek add Uram, h ne kúrják el a kedvenc filmem feldolgozását:D

Bár ha Farell sokat lesz puckos,nekem már megérte megnézni;)
süti beállítások módosítása