Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Binoche és Kassovitz játszanak Testud első rendezésében

2011.01.13. 12:14 koimbra Szólj hozzá!

Az Oscar-díjas Juliette Binoche és a leginkább rendezőként ismert (pl. Bíbor folyók) Mathieu Kassovitz lesznek a főszereplői a La Vie d'une autre dramedynek, amelynek levezénylését Sylvie Testudre bízták. Testud eleddig színésznőként tevékenykedett, a Lourdesben nyújtott alakítását az Európai Filmakadémia is díjazta, de játszott a Piafban és a Festő titkokban is. A kamera mögött csak egy rövidfilm kedvéért állt be, mást eleddig nem készített.

A 6,5 millió dolláros filmben egy fiatal nő beleszeret egy férfibe, a házasság után érkezik a gyerek is. Az esküvő után 10 évvel azonban már nem olyan rózsás a helyzet, a válás szélén egyensúlyoznak férjével, de az asszony mindent elkövet, hogy megpróbálja megmenteni a házasságát.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr552580879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása