Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Leterrier felesége dramedyt rendez

2011.01.13. 17:17 koimbra Szólj hozzá!

Louis Leterrier felesége, Béatrice első rendezésére készül, de merőben más stílusú filmet fog készíteni, mint ura. A hölgy a Wrecking Ball vígjáték-drámát fogja elkészíteni, amelyhez sikerült megnyerni Eva Mendes főszereplőnek

A történet Karácsonykor játszódik, mikor összejön a család, csakhogy a békés cseverészés helyett előtörnek borzasztó emlékek egy 20 évvel ezelőtt történt dologgal kapcsolatban. Egy 5 éves kislány pedig tudtán kívül birtokában van valaminek, amely nagy hatással lesz a végkifejletre.

Leterrierné nem ismeretlen a rendezés terén, Európában készített már néhány reklámot. Férje valószínűleg ellátja majd néhány hasznos tanáccsal (persze lehetnek olyanok is, akik azt mondják, hogy inkább ne), ura édesapja is rendező, anyja pedig jelmeztervező.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr972581556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása