Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Atrocious előzetes - Horror a spanyoloktól

2011.01.14. 11:37 koimbra 2 komment

A spanyolokra megéri odafigyelni, elég csak a A Faun labirintusára (Pan's Labyrinth), a [REC]-re vagy a Timecrimesra gondolni. Újabb horror érkezik tőlük, az Atrociuos az Idegleléshez (Blair Witch Project) hasonló horror lesz.

A történet szerint 2010 áprilisában a spanyol rendőrség 37 órányi videóanyagot foglalt le egy gyilkossági ügy kapcsán. Ebben azt mutatják, hogy egy öt tagú család nyári vakációra indul, ahol a két testvér úgy dönt, hogy utánajárnak a helyi városi legendának. Jobb lett volna, ha inkább csak a nyaralást élvezik.


 

Címkék: trailer horrorelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr342583020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

duckit · http://gonduzo.blog.hu/ 2011.01.14. 16:08:07

Oké! Lehet, hogy jó lesz, mert spanyol, de egy kicsit sok már ezekből.

evergreen976 2011.01.14. 18:48:03

Ebből sok nem derül ki (mármint hogy jó lesz vagy szar) , de mindenképpen nézős (számomra) mert nagyon szeretem az ilyen "egy szál kamerás" filmeket.
...Tény hogy lassan nem marad "új a nap alatt" , mert láttunk már ehhez hasonlót, nem is egyet...
süti beállítások módosítása